sorki, ze nie pisze ale staram sie skupiac na tej pracy do szkoly:(
juz prawie skonczylam ale 4 nowe juz czekaja w kolejce...potem mam egzamin w pierwszym tygodniu grudnia i nastepny 14 grudnia i wolne....oby Mala wytrzymala, bo to 37 tc. bedzie...a zaraz po moge rodzic, nie????
Beatka, ja slyszalam o tym smarowaniu krocza, tutaj czesto to doradzaja...ale jakos okazji nie mam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Smaruje brzuch i piersi i na reszte checi brakuje :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Aga26, ja sie z toba zgadzam....w ciazy z filipkiem smarowalam sie naboznie dwa razy dziennie, sprowadzalam kosmetyki z Polski, bo tu nie ma takiego wyboru i w 33 tygodniu ciazy wyszly mi takie rozstepy, ze do tej pory wstydze sie brzuch pokazac :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
teraz nowych jeszcze nie mam ale to pewnie tylko kwestia czasu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Gabi, zdrówka dla Emilki!!!! obys tylko ty czegos w tej przychodni nie zalapala!!!!!
no bo wiadomo: "jak nie urok to...." :ico_noniewiem:a rozstępy ja dużych nie mam tfu tfu i po dziewczynkach też wielkich nie miałam ,ale taki mój urok ,że tylko takie blade białe mi się robią :ico_sorki: za to naczynka pękają mi na udach i łydkach to jeszcze gorzej wyglada :ico_placzek:
idę zaraz kąpiel sobie naszykować bo mnie znowu brzuć rwie a jakoś po kąpieli mi lepiej jest
ja ostatnio tez czesto cieple prysznice biore....tylko to pomaga na bóle pleców :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Ciekawe jak tam Ika i Maleństwo....