Hi, hi, hi, no to pewnie wyjątek potwierdzający regułę :ico_oczko:a u mojej szwagierki jest innaczej, ona sie roztyła po slubie :-)
Tu na forum :-)a gdzie takowe można obejrzeć, jeśli na nk to markotka poproszę o namiary na Ciebie :ico_sorki:

sto lat Flipku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:JEju stawiam :ico_tort: :ico_tort: za poł roczku Dawidka, teraz zauważyłam :-D
Chyba Dawidku :ico_oczko:sto lat Flipku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no tak jak sie mieszka w jednym pokoju i nic nie robi, a tesciowa gotuje dobre obiadki to tak to sie potem konczy :-DHi, hi, hi, no to pewnie wyjątek potwierdzający regułę :ico_oczko:
niestety sie nie znam nie robiłam jeszcze :-Daa zrobie jutro chili coc carne, tylko mam pytanie, z czym je podajecie?
musze poszukac przepisu markotki i zrobic liste zakupow :ico_oczko:

tak, mialo byc Dawidku :ico_wstydzioch: sorkiChyba Dawidku :ico_oczko:
:532:Emilia, chili con corne możesz podać z czym chcesz/lubicie-może być ryż, makaron, sam chlebek-jak kto lubi. A jak zrobisz bardziej gęste z mniejszą ilością sosu to możesz zawinąć w naleśnik do tego sos curry (jogurt naturalny+curry+szczypta czosnku) i burrito gotowe.
hmmm, ta camilia tez homeopatycznaViburcol jest tylko na receptę prawda? Znacie coś podobnego bez recepty?
To jak już była w tej aptece to mogła od razu zapytać czy to jest rx czy otc. Bo to akurat syrop bez recepty sprzedawany. A tak swoją drogą to po co ona dostaje pharmindex albo coś innego tego typu skoro z tego nie korzysta (dostaje na 100% i to za darmo;spis leków-na co, dla kogo itd).że dostawał Gastrotuss, to nawet nie wiedziała co to jest i poszła do apteki zapytać :ico_szoking: wypisała nam receptę, żeby znowu podawać
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości