moja Karolina jadła wszystko sama od początku ale jak to przy dziecku później właśnie wszystko do posprzątania jest .... więc Krystiana karmię przynajmniej jest czysty najedzony i mam mniej prania, mniej sprzątania.. wiem, że powinien się uczyć sam ale serio nie mam chyba już tyle cierpliwości co miała przy Karolinie.. :ico_wstydzioch:
wisnia załatwiaj załatwiaj.. choćby pare groszy ale na drodze nie znajdziesz... jak Wam się nalezy to pewnie... :ico_sorki:
Nicola, Super ta torebka!!
:-D dzięki :ico_sorki: :-D
[ Dodano: 29-10-2011, 11:01 ]
sliniaczki z Ikea (POLECAM JE)
też je mam ale na krystiana juz za małe i mam je wystawione na allegro
[ Dodano: 29-10-2011, 11:09 ]
wisnia nie ma sprawy jeśli siostra mi odda ciuchy to masz zaklepane u mnie :-) na razie po karolinie mam do sprzedania:
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=12459
tą kurteczkę czerwoną ona jest z kapturem tylko mi się jakoś zapomniało go doczepić
tą kurteczkę zieloną
te spodnie jeansowe
bluzeczke fioletową
te śliniaczki z ikei
tą sukienkę żółtą
bezrękawnik sprzedałam, w poniedziałek jedzie do Kazachstanu :ico_oczko:
[ Dodano: 29-10-2011, 11:10 ]
do tej czerwonej kurtki są jeszcze spodnie taki kombinezon na szelkach ale w tym roku krystian w nich bedzie chodził więc do sprzedania jest tylko kurtka
[ Dodano: 29-10-2011, 11:11 ]
nie patrz na ceny tylko pisz czy coś chcesz - dogadamy się tak ,żeby Ci cena odpowiadała
[ Dodano: 29-10-2011, 11:13 ]
później przepatrze ciuchy od karoli i jeszcze jesli coś znajde to wkleje ci fotki ale najwiecej fajnych ciuchów mam właśnie u siostry w mieszkaniu bo kazała sobie odkładać