hej***
i dzis wyszła druga dolna jedyneczka wkoncu
bravo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Inuno, współczuje kobieto, wiem jak to jest noc bez spania,Paula ostatnimi czasy też żle śpi :ico_sorki:
NowaSejana, nie martw się może Marcelinka poprostu troszkę póżniej zaskoczy,różńie dzieci się rozwijają
u mnie np Paulinka sama jeszcze nie siedzi,a Piotruś w jej wieku już siedział
więc różnie to bywa
wogóle to sprawdziłam i piotruś w jej wieku ważył 10 kg a Paula ma 7 kg,duża różnica,jak zaczoł raczkować to moment wszystko stracił i teraz raczej drobny jest,za to mojej siostry chłopaki jak byli mali to byli szczypiorkami,a teraz nadwage mają ,mója piotruś ma 7 lat i waży 23 kg,a jego kuzyn pól roku młodzszy,trochę wyŻszy waży 36 kg.....???? :ico_olaboga:
ja dalej podziobiona,ale mała znowu zaczeła kichać :ico_sorki:
no i lada chwila przebije się górna jedyneczka
no i sukces bo małej zmieniłam butelke na inną i wypija mleczko wieczorem ze smakiem :ico_brawa_01:
[ Dodano: 02-11-2011, 11:05 ]
wogóle to tak się wkurzyłam w poniedziałek
nasi sąsiedzi którzy mieszkają pod nami wyjechali a ich córeczka zrobiła impreze helowenową,masakra,z 20 osób było,a skąd to wiem ano stąd że mój K musiał tam iśc o 24 w nocy bo tak głośno muzykę słuchali że telewizora nie słyszałam cała chata się trzesła,mała co chwilę się budziła,ja tam niemam nic przeciwko imprezowaniu,ale bez przesady,na szczęscie mój tam poszedł,nawet walenia w drzwi nie słyszeli,wiec weszedł sam bo drzwi były nie zamkniete ,i wszyscy nagle w szoku,ale sciszyli muzykę,i było już lepiej,chociaż o 3 na nowo przesadzali,ale jakoś zasnełam na szczęscie,mówie wam masakra :ico_olaboga: