Dzien doberek
u nas nocka ok, jestem wyspana i wypoczeta :-)
Byla dzis polozna, zwazyla malego noi wazy juz 4060 :ico_brawa_01: ladnie
przybiera, w ciagu dwoch dni przybral 100 gram.
izabella, witaj, ale sie porobilo, wspolczuje przezyc, ten tesc jakis nienormalny, ja bym mu w gebe strzelila chyba :ico_olaboga:
elibell fotki super, dzieciaki jak malowane, a Dorianek jaki juz duzy i jaki fajny chlopczyk z niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i podobny do Ciebie :-)
Moj maly zasnal w wozku w kuchni, wlaczylam mu pochlaniacz i to go uspokaja bo w dzien jakis niespokojny jest, marudny, poplakuje nie chce spac mimo, ze oczka mu sie zamykaja, szkoda, ze nie chce butelki to by herbatki wypil, moze brzuszek go pobolewa :ico_noniewiem:
Izuś moje rana nawet nie wiem jak za bardzo ropa sie saczy i boli ale bardziej wewnatrz niz na zewnątrz, ale na pewno lepiej jest niz było. mam nadzije że wreszcie się zagoi
wlasnie mialam pisac co z ta rana,ale zawsze zapominam :ico_wstydzioch: bo jak przeczytalam, ze cos sie tam robi, to az mnie ciarki przeszly, przeszlas kochana duzo, nie dosc ze porod jak z filmu :ico_olaboga: to jeszcze potem rana, oby wszystko sie ladnie zagoilo bez problemow
Kinia, nie przepraszaj, kazdy to rozumie, ze jest mniej czasu, a jeszcze przy dwojce dzieci jest wiecej roboty, wpadaj kiedy masz czas
Wyciągał mi je bo zaczęły gnić i wrosły w ciało.Myślałam że odlecę na tym fotelu z bólu .
Śmierdziało tam okropnie dlatego że niby gniło ale na szczęście już po problemie
o matko :ico_szoking: to niezle.
Kurcze az zaczelam sie bac, bo u mnie tez jeszcze sie nie rozpuscily :ico_noniewiem:
Już zdjęcia poogladałam, oczywiście nie wszystkie bo masz tego sporo:) Ale chłopaki to podobne do siebie, jak Erik się urodził to teraz Alanek podobny bardzo i te włoski czarne i gęste wyglądają, super dzieciaczki, a Ty do mam=tuli podobna bardzo jesteś:)
no Alanek jest bardzo podobny do Erysia, zobaczymy jak bedzie z wiem z ta podobizna :-)
I dziekuje za mile slowa codo zdjec :ico_sorki:
Ah no i widzę, że syn starszy to nie Eryk jak myslałam tylko Erik??Przez "i" a nie "y" czy to Ty tak piszesz zdrobniale by brzmiało miękko???? Jak to jest. Juz ktoś pytał ale nie pamiętam czy odpowiadałaś:)
no wlasnie Kinia sie pytala, pisalam chyba wczoraj czy przedwczoraj o tym. Tak synek ma na imie Erik, ale my mowimy do niego Eryk albo zdrobniale Erys :-)
Wlasnie Erys wrocil z przedszkola, a jaki zadowolony :-)