kurde ja tyle polowałam na ten progrma, bo widziałam zapowiedzi i jakoś trafić ni emogę :ico_noniewiem:Nagrałam sobie wczoraj porodówkę na tlc
- e tam :ico_oczko:iw_rybka napisał/a:
heh,to moze niebawem bedziesz
:ico_haha_01: wole nie :ico_oczko:
- hehe :ico_oczko: A nie maja powtorek w dzien?ale sie naryczałam :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:
- witam w klubie :ico_noniewiem:dziś w jadłospisie suche bułecki, bo rano zaliczyłam :587:
- hehe,no to witam w klubie po raz drugi,moja tez i ma termin miesiac po mnie :ico_oczko:że moja kuzynka jest w ciązy

dam znać napewno już sie denerwuje i paznokcie obgryzam :ico_puknij: :ico_wstydzioch:Asiu, zdrowiej kochana i zamelduj się co tam u lekarza postaram sie wieczorem zasiąść na chwile przed kompa to poczytam
spokojnie każda z nas ma czasem takie dni odpoczywaj sobie :-)Ja jakos weny nie mam kochane ... nie obrazcie sie jak bym dzis nic nie pisala.. nie chce mi sie kompa wlaczac prawie
o cycki nowe to i ja muszę sobie kupić bo wylewają sie :ico_haha_01:Wczoraj wreszcie kupilam sobie nowy biustonosz , od razu z odpinanymi miseczkami Do karmienia, i majtaski pod brzus bo wrwszcie cos tam mi wyskoczylo, top i spodnie takie luzne po domu :)
- trzymam kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:już sie denerwuje i paznokcie obgryzam :ico_puknij: :ico_wstydzioch:
- jej,ja tez zawsze plakalam z dziecmi na szczepieniach,dlatego jedno i drugie mialo szczepionki skojarzone,trzecie tez bedzie mialo :ico_sorki:.płakała i to ja;

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość