M. też kiedyś pytał lekarkę i to samo nam powiedziała :-)
a ja sie niepotrzebnie martwiłam
tak samo pytałam o stopy Majeczki, ona ma ładne wgłębienia w stopach, ale czasem jak stoi ma jeszcze te dzieciece fałdki tłuszczyku na stopach które wygladaja jak płaskostopie :ico_noniewiem:
ale lekarka nas dziś uspokoiła i powiedziała zę ma ładne stopy, jeszcze kolanka lekko jej ida do srodka ale ma ładne proste nóżki :ico_oczko: i to jest fizjologiczne i przejdzie lada chwila samo a jak sie martwię to mam ćwiczyć z nią chodzenie na paluszkach, podnoszenie chusteczki palcami u stóp i takie tam cwiczenia ogólnorozwojowe w formie zabawy :-D
[ Dodano: 03-11-2011, 13:21 ]
Wiki miała jednak jelitowkę, przeczyściło ją równo, ale już jest dobrze :ico_sorki: Piotrusiowi znów się zaognił policzek, a nie jem już wcale mleka i jego przetworów :ico_noniewiem:
oj to nie wesoło, życze zdrówka dzieciaczkom :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 03-11-2011, 13:24 ]
Jak Wy to robicie,że Wam dzieciaczki śpia na brzuchu, Maćka jak już znudzi trzymanie głowy do góry to się wścieka,że nie ma siły i za nic łepka nie położy, bo wrzask :ico_olaboga:
nie wszystkie dzieci to lubią, słyszałam ze lubią tak leżeć dzieci które w łonie matki tak były ułożone :ico_noniewiem:
Maja nie lubiła i nie umiała
nawet po rehabilitacjach nie przywykła do tej pozycji i nie lubiła
dopiero teraz spi na brzuchu :ico_haha_01:
a Konrad sie wścieka na plecach :ico_noniewiem:
[ Dodano: 03-11-2011, 13:32 ]
dziewczyny ja wam wspólczuje wbijania tych zastrzyków, nie boje sie igieł :ico_nienie:
oddawałam krew honorowo a tak igła taka ze przez nią Z :ico_nienie: kopane widać hehe
dziura wielka i gruba ta igła
tatuaż tez nie jest ani bolesny ani nie odraża mnie widok krwi
umiem robić zastrzyki innym, moge patrzeć jak ktoś coś majstruje przy moim ciele :ico_haha_01:
ale nie umiem sama sobie zrobic czegokolwiek :ico_olaboga: ciężko mi pomyśleć ze mogłabym sobie wbić igłę :ico_olaboga: co innego zdjać szwy ale zastrzyku w życiu :ico_olaboga:
komuś zrobię, robiłam mamie, Przemkowi, koleżance na praktykach, ojcu, cioci, wujkowi wbijałam i nawet Hakerowi robiłam :ico_oczko: ale sobie nigdy :ico_nienie: pewnie byłby mi słabo :ico_noniewiem:
[ Dodano: 03-11-2011, 13:37 ]
oglądam na allegro prezenty pod choinkę :ico_haha_01:
na razie znalazłam klika fajnych propozycji :ico_haha_01:
o taka gitarka mi sie podoba ale dla Majki chyba jeszcze za wcześnie
choc na Przemka gitarze elektrycznej chce grać :ico_haha_01:
ta kosztuje 37zł plus wysyłka 10
fontanna z piłek