Ale Ty zachłanna jesteś :ico_haha_01: Bokserki nie wystarczą? :-Daprawiał mi auto w samych stringach to czemu nie hehe

no podpisuje sie :-D hehe :-D a ja jakoś częściej nawet na laski zaglądam niż mój mąż, na facetów zresztą też wiadomo :ico_haha_01:e tam zawsze miło popatrzeć na przystojnych panów, nie mówcie że takie w mężów wpatrzone, że na innych oko nie ucieka???
nasi mężowie na inne patrzą tyle razy ile jakaś fajna laska na horyzoncie się pojawi i na pewno nie myślą wtedy, że "nie patrze bo mam żone" o nieee i żaden mi tego nie wmówi:)
no ta to ma dobrze dwa w jednym :-Dheheh ja tez bym poogladala faceta w stringach a osobistego mechanika mam w domu moj maz ma warsztat samochodowy

no właśnie heheh :-D troche so bie trzeba urozmaicić życie, jak nie można pomacać to chociaż popatrzeć :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :-Dale ile czasu mozna ogladac tego samego faceta. :ico_haha_02: :ico_haha_02:
może ramonce da się namówić??? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :-D mój jest górnikiem a nie mechanikiem ale stringów też za żadne skarby nie chce założyć więc to chyba nie ma nic wspólnego z zawodem , taki naród :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:ramonka, do mojego meza chcesz? ale on niestety nie chodzi w stringach chodz kilka razy go namawialam
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość