hej
u mnie dzisiaj z imprezy nici bo koleżanka odwołała spotkanie :ico_noniewiem: szkoda bo ja się nastawiłam na fajny wieczór.. :ico_noniewiem:
bylismy z S. dzisiaj u moich rodziców i u teściów i w zasadzie niedawno wróciliśmy, dzieci już spią bo z mety zostały odprowadzone do swoich łóżek
a ja teraz szperam po necie i szukam dla siebie odpowiedniej diety albo raczej listy owocór warzyw i innych produktów ktore moge jeść a ktorych unikać i postanowiłam wziąść się za siebie porządnie tzn. dieta ćwiczenia i jakieś serum ujędrnaijące do tego bo jak bede chusła to musze dbac o skóre zeby mi pozniej nie wisaiło nic tylko zeby sie wszystko ładnie kurczyło.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: chyba jutro zakupie sobie jakieś serum ujędrniające
woda się właśnie zagotowała ide sobie zrobić zieloną herbatkę
wisnia pisz co tam u Ciebie ??? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trochę sie martwię , że nic dzisiaj nie pisałaś... :ico_noniewiem: oby było wszystko ok i obyło sie bez kolejnych scysji jak ostatnia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: przykro mi, że musisz przez to przechodzić no i bardzo mi szkoda Zuzi bo ona taka malutka i też na pewno to przeżywa i czuje, że jest coś nie tak :ico_noniewiem: