szczęściara....u Nas zje przed snem ( między 19 a 21) i je mleko a potem dopiero rano :) tak o godzinie 8 :)
to teraz trzeba szukać :-DSzukam czegoś dla Stasia na mikołajki, myślę o jeździku lub pchaczyku. lulu sobie zażyczyła aparat fotograficzny z kotkiem i album na zdjęcia z kotkiem oczywiście :-D
aaaaa, to może to jest właśnie klucz do sukcesu, tylko nie wiem czy Stasiu tak szybko po kaszy będzie chciał mleko. A kładziesz ją spać po tej kaszy? Czy dopiero po mleczku? Mój Stasiu zasypia po 18, najpierw kąpiel, potem wciąga butlę kaszy, już prawie na śpiocha, choć staram się go w miarę świadomego do łóżeczka odłożyć i tam zasypia.kasze je łyżeczką o 18.30-19.00, a butle mleka 150ml pije o 19.30 -20.00 no i do rana już nic :-D
fajny, ładnie wygląda :-) Nasz też uwielbia gryźć nasze telefony i uwielbia kable i myszkę od komputera i pcha się do kontaktów. Wszystkie już zaślepiliśmy, ale i tak jest nimi zainteresowany. Mały elektryk nam rośnie, albo elektronik ;-)pinko my dla Julki na mikołajki kupimy chyba smartfonik z FP
nie wiem jak u Was, ale tu we Wrocku mamy lumpeks KOLA SKLEPY i tam codziennie jest taniej. Jednego dnia jest dostawa, na następny dzień 30% taniej, potem 50 %, a na koniec jest wyprzedaż wysztko po 5 zł jednego dnia i nastęopnego wszystko po 3 zł. Nie są to ciuchy przebrane, bo babeczki dokładają tam na świeżo cały czas nowych rzeczy, więc jest z czego wybierać ja tam nakupowałam dużo rzeczy sobie, Uli, mężowi płaszcz zimowy i kurtkę, w super stanie po 5 zł każde. Aż się nie opłaca po normalnych sklepach chodzić :-)a byłam wczoraj na lumpeksie
mniam, to pochwal się potem jak Ci wyszły ;-)w dodatku przyszły dzisiaj zamawiane przeze mnie formy do muffinek więc może dzisiaj zrobię ;p
hehe ;D no my nie dajemy telefonów, jesteśmy na tym punkcie przewrażliwieni, bo widzimy jak M siostrzeniec- tylko telefon, komputer telewizor.. podwórko tylko czasem :/Mały elektryk nam rośnie, albo elektronik ;-)
dokładnie, u Nas jest tak np w jednym, jest dostawa we wtorek jest 30 zł za kg, i codziennie o 4 zł taniej, tak więc w poniedziałek jest po 14 zł za kg, ale niestety towar nie jest dorzucany, a więc w poniedziałek nie ma za bardzo z czego przebierać ;/Aż się nie opłaca po normalnych sklepach chodzić :-)
właśnie się chciałam o to Was zapytać ile np za jednym razem Wasze dzieciaczki wypiją mleka, u mnie 180 ml :)a nie to moja same mleko pije, bez dodatku
a dużo je kaszy i wypija mleka?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość