witam
o chrzcie jest na tapecie, wiec i ja cos dorzuce
moja niunia miala taka sukienusie
u nas jest przyjete ze szatke kupuje chrzestna, swiece chrzestny :-)
my mielismy dzis miec szczepienie, Kalinka zdrowa, ale pani doktor nie dalo spokoju ze nie chce za nia obracac glowki, tzn w jedna strone chetnie sie odwracala, ale jak ta szla w drugim kierunku to glowka Kalinki sie zatrzymywala jedynie na wprost, wiec dala nam skierowania na usg glowki..o dziwo to moje dziecko na lezaco umi obrocic glowke w drugim kierunku, a w pionie robi to bardzo niechetnie tak jakby ja cos blokowao :ico_noniewiem: chyba ze jest takim leniuszkiem i uparciuchem :ico_oczko:
w kazdym razie na 17.11 udalo mi sie umowic na badanie wiec szczepienie tez mi si o tydz przesunie :ico_noniewiem:
Kalinka dzis jadla jabłuszkowa kaszke drugi raz, normalnie japka usmiechnieta, wcinala az jej sie uszy trzesly :-D
izus ja pikole, to nie ma zartow z sercem, tym bardziej ze teraz nie ma reguly zawal dopadnie czy mlodego czy starego :ico_olaboga:
nina o ja cie, co to za chorobsko was dopadlo :ico_olaboga: dobrze ze juz coraz lepiej, takie malenstwo, gdzie on sie tak przeziebil? :ico_noniewiem: