hej,
Emilia, zdrowka dla Marcela i udanego weekendu, Tobie tez
Murchinson
Markotka, zdecydowanie kaszel mozna symulowac. Filip jak byl maly kilka razy sie zachlysnal albo zakrztusil ale tak ze ratowalismy go bo nie umial tchu zlapac i teraz jak nie chce siedziec albo lezec to udaje ze kaszle zeby go podniesc. Sliczna fotka Krzysia :-)
Mariola, sto lat :ico_brawa_01: , dziekuje torcikiem sie czestuje, akurat mialam ochote na cos slodkiego
U nas dzis dzien zaczal sie o 3.30 pozniej byly jeszcze proby zasniecia ale max 20 min i znow godzina krzyku, dopiero przed 11 zasnai i wstal o 14. Koszmar jakis nie wiem czy mu cos dolegalo czy to znow te zabki w kazdym badz razie nurofen nie pomogl mi tez sie plakac chcialo bo nie wiedzialam co moge zrobic zeby mu ulzyc
Ja wczoraj bylam u tego neurologa i dostalam skierowanie na rezonans magnetyczny. Sama lekarka nie mogla zrozumiec jak sie moglam tak posypac po porodzie. Ale mysle ze po MR bedzie wszystko wiadomo a na pewno duzo wiecej niz teraz. U nas w wojewodztwie sa 3 MR z funduszu. W Bytomiu zapisy sa juz na luty, Bielsko Biala na ten rok limitow brak a na przyszly nie zapisuja bo nie wiedza czy kontrakt dostana a w Zabrzu przez tel powiedzieli mi ze tez juz nie ma miejsc w tym roku. Moja siostra jezdzi do chlopaka do Zabrza, mieszka zaraz obok szpitala powiedziala ze wejdzie tam i ich poprosi zeby mi to jeszcze w tym roku zrobili. Weszla zapytala a oni ze nie ma problemu bo zapisy sa na poczatek grudnia jest jeszcze mnostwo miejsc miedzy pacjentami :ico_szoking: i musielismy jechac z R (bo ja po bromergonie nie prowadze) i zapisali mnie na 3.12. Myslalam ze mnie rozsadzi inna wersja na tel a inna na rejestracji
[ Dodano: 10-11-2011, 17:50 ]
aha...
aniawlkp86,
patrycja___g@o2.pl
Filip tez jest wysypany pod broda. Na buzi tez wychodza mu takie pojedyncze wypryski i pediatra powiedziala ze to od sliny