tak wiem dziewczyny...ze nikt o nas nie zadba niż ja sama...ale dziś rano zaskoczyła mnie szefowa...tak jakby czytała te forum :ico_oczko: ze jeżeli przeszkadzają mi już te mrozy to mogę w każdej chwili pojśc na urlop :ico_brawa_01: . Teraz mam jakąś alternatywe... :-D . ja to już z chęcią bym poszła...ale koleżanki z pracy proszą mnie aby dotrzymać im towarzystwa do grudnia :ico_noniewiem: no jeżeli bedzie pogoda taka jak dzisiaj...a było calkiem nieźle...ale jak tylko sie pogorszy to nie bede już sie zastanawiac i poświecac!
sylwia kochana nie martw sie a zapas...tata pewnie jest bardzo zdenerwowany tą sytuacją...martwi sie ...wiec na pewno jest taki nieobecny ...a jak dzisiaj ...są jakieś wiadomości odnośnie jego stanu zdrowia?
asiab a jak z Twoim tatą ???? A te kłucia są normalne..też miałam je jakiś czas temu...ale teraz jest ok!
agasio...super fota dzieciaczkow w podpisie :579: . z trzeciem dzieciaczkiem bedziesz miała sporo pomocy od dwojki starszych...moja fryzjerka 9-miesiecy urodziła synka...a jej starsze córki(9 i 10 lat) non stop jej pomagają...no..czasem traktują go jak laleczke :ico_oczko: . Ale dzieki nim moze spokojnie przyjmować swoje klientki u siebie w domu...
p.s. słdziutkie ubranka :ico_haha_01:
myszka super ze u ciebie też sytuacja w pracy wyjaśniona.. :ico_brawa_01:
rybko super ze z dzidzią ok!!!!
brawo :ico_brawa_01:dzis 17tc zaczyna!!!!!!
wiecie...ja niedawno wyczytałam ze obciążenie glukozą nie trzeba robić na czczo...lekarz też to potwierdził :ico_szoking: a ja tak sie poświęcałam...
evvelka oj rośnie brzusio, rośnie :ico_brawa_01:
na serio becikowego moze nie być...ależ jaja...juz nawet marne 1000zł chcą zabrać... :ico_olaboga: co za kraj...ta nasa polityka "prorodzinna" kuleje...i jak tu mieć wiecej dzieci...??? coraz wiecej moich znajomych decyduje sie przy jednym dziecku pozostać...
...też słyszałam ze w niemczech to kobiety na macierzyńskim wychowawczym mają godziwe warunki...