aga216, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Paulinki, zdolna Dziewczynka :ico_brawa_01:
nieee, bo jak robię mu mleczko i daje to wypija ze 30ml i pluje, o ile w ogóle da sobie wcisnąć butlę, natomiast herbatki na noc muszę mieć ponad 200ml zrobione, bo Mikołaj jak zasypia musi popić, potem za każdym razem jak się budzi też :ico_haha_01: Pewnie ma to po mnie, bo ja piję jak smok w nocy :ico_haha_01:Inuno a może on głodny tak jest???i płacze......hmhm ????
Gwona, :ico_brawa_01: za ząbek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
straszne to jest, że ludzie nie mogą sie pobrać bo nie ma pieniędzy, wszystko powinno być bezpłatne :ico_sorki: ja sie cieszę, że nam rodzice sporo pomogli, bo jednak ślub kościelny i wesele na jakieś 100osób w końcu mieliśmy :ico_szoking: Ale pieknie było, szkoda że nie można tak częsciej :P Chociaż powiem, że z M. w którymś momencie chcieliśmy uciec i wziąć cichy cywilny, bo te wszystkie kłótnie i niedomówienia przy organizacji - horror!! A mojej teściowej wiecznie coś nie pasowało, a ze ona sie też dokładała, to przecież musiała mieć wszystko tak jak ona chce.. Ale wybrnelismy jakos z tego :ico_haha_01:wiecie meczy mnie ze jeszcze nie mamy tego ślubu ;// na takie wieksze nas nie stac puki co chcemy w przyszlym roku takie male zrobic cywilnego nie chcielismy bo pozniej juz pewno o koscielnym bysmy nie pomysleli ehh niech sie juz zacznie układac bo na razie to wszystko pod gorkę jeszcze piec sie popsuł i bedzie tzreba nowy kupic a to tez spory wydateg
Blaneczka :ico_pocieszyciel: Współczuję.. moja siostra jak była malutka co chwila miała zapalenie krtani, wiem co moi rodzice przechodzili, ale jak się coś zaczynało dziać od razu na pogotowie na zastrzyk :ico_sorki: DUZO ZDRÓWKA!!!!dziewczyny mnie na razie nie będzie na forum. mały ma zapalenie krtani. grozi nam szpital :ico_placzek: czeka mnie bezsenna noc, nie może oddychać, świszczy mu oddech, nie wiem skąd to się wzięło :ico_placzek: mam już dość tych chorób
Też się zastanawiam, czy nie złozyć, ale nie wiem do końca jak to jest, bo to sie składa przychody z zeszłego roku tak??dziewczyny złozylam te papiery do MOPSU o wychowawcze