na kanale TLC leci w środy o 20.30 ja sobie nagrywam na dekoderze wszystkie odcinki , ciąża z zaskoczenia i teraz też wyszedł nowy dokument ciąża w tajemnicy.Co to za program "porodówka" o którym mówicie?
- bo film przy ksiazce blednie :ico_oczko:Obejrzałam 1 część, ale nie czytałam ;)
- ja tez tak mialam,bo mnie wieczorami brzuszek pobolewa i stawia sie,a jak poszlam na wizyte,to lekarz zbadal mnie i mowi,ze git - wszystko pozamykane :ico_sorki:Wiecie co 3 dni mam do wizyty a jakieś schizy mnie dopadają

kochana nie zamartwiaj sie az tak mocno..na pewno nic złego sie nie dzieje...mi też brzuszek bardzo czesto twardnieje...mnie dopadają przez to że brzuszek twardnieje
niom mam taki jak z Frankiem pod koniec 6 miesiąca :ico_wstydzioch:asiab jaki juz spory brzuchalek
:ico_sorki:kochana nie zamartwiaj sie az tak mocno..na pewno nic złego sie nie dzieje...mi też brzuszek bardzo czesto twardnieje...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość