gastrotuss babyizuś_85 możesz mi przypomnieć nazwę syropu na ulewanie? Bo normalnie moje dziecko wszystko co zje stopniowo wylewa z siebie aż do następnego karmienia, już ręce załamuje :ico_sorki:

Dziękiszkieletorek, już posyłam PW :ico_sorki:
Trzymam kciuki by wszystko było dobrze.znow niepewnosc do poniedzialku :ico_noniewiem:
nie, nie jest obowiązkowe, robi się je gdy jest ku temu jakieś wskazanie np. podejrzenie napięcia mięśniowego, nieprawidłowe ciemiączko itpPiszecie o usg główki .Czy to jest obowiązkowe ? Kiedy to się robi ?Bo mnie nikt o czymś takim nie mówił że mam zrobić.
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, terminy badań na nfz to jakaś masakra :ico_olaboga:takze znow niepewnosc do poniedzialku :ico_noniewiem:
No to oby juz przeszly calkowicie :ico_sorki: :ico_sorki:widzę że kolki powoli odpuszczają :ico_sorki:
Wiesz co, nie powinno sie smarowac ale jak wychodzisz na mroz to lepiej posmaruj zeby mu sie buzia nie odmrozila, a jak wrocisz do domku to przemyj Malej buzie i tyle, powinno byc dobrze :ico_oczko:A co do tych potówek to jeśli ma na buzi to ok będę przemywać wodą przegotowaną ale jak idzie na pole to mam ją tłustym kremem smarować?
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: a tak na powaznie - slyszalam o czyms takim, ze kobiety ktore maja duzo mleka oddaja dla tych, ktorym brakuje, ale nie mam pojecia gdzie to zbieraja :ico_noniewiem:moze sprzedam mleko na allegro hihi niech kasa nie wsiąka w tapczan
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jaka karuzele?Ja za chwilkę zamówię ten bujaczek a w następnym tyg karuzelę.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość