regulacja siedziska w 3 pozycjach aż do pozycji półleżącej
Krzesełko ma regulowaną wysokość, którą z łatwością można dostosować do wieku dziecka.
od gory do dołu zjezdza a fotelik sie odchyla do tyłu i przody jak jej zdejmuje tacke to odchylam fotelik do tyłu i jak w bujaczku siedzi pól leząco ;)
ah to tak jak u nas tylko ze u nas na lezaca zupelnie tez mozna...chociaz nie bardzo rozumiem funkcjonalnosc tego... :ico_noniewiem:
oby sie Blance podobalo tak jak Szymkowi ...a byl zachwycony pierwszego dnia tak ze az nozkami machal z radosci :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 19-11-2011, 10:43 ]
my duzych prezentow nie robimy ale moj K uwielbia j
no moze male upominki ....pewnie ze fajnie jak jest duzo prezentow ....ale potem po Swietach siedziec po szyje w dlugach nie jest juz tak fajnie... :ico_placzek:
a dzieciaczki i tak duzo dostana bo to srednio wychodzi po 7-8 prezentow na lebka :-D :-D :-D i pod choinka wyglada imponujaco :-D a potem i tak na nic nie ma czasu tylko sie trzeba z Jerkiem bawic tym wszystkim :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 19-11-2011, 10:44 ]
kurcze próbuje zmniejszyc to zdjecie i mi cos nie wychodzi ;p
ale juz masz chyba dobre ...moje jest takie malutkie bo ja znowu nie umiem takiego rozmiaru jak Twoje zrobic :ico_wstydzioch: