hej dziewczyny :-) a u nas niezla nocka, jak szlam spac o 23 to Oliwka dokarmilam i obudzil sie 3:30, potem o 6 jak M wychodzil do pracy i o 8:40 - nie obudzil sie ale kitlasil przez sen ze glodny - to wzielam go z lozeczka i dalam cycka - pociumkal troche i nagle sie obudzil i w takim szoku, zdziwiony gdzie on jest :-D smieszna minke mial :-D i cala noc spal na brzuszku - troche zle mi sie spalo bo caly czas zagladalam do niego czy wszystko ok - wiem, ze tak jak
Izus mowilas dziecko jest madre i samo sie nie przydusi ale jednak sie balam :ico_olaboga: bo pierwszy raz przespal cala noc na brzuszku, wczesniej tylko plecki, od jakichs 2 tyg boczek a dzisiaj na plasko na brzuszku :ico_noniewiem:
co do maty my mamy taka
Ale Olis tak srednio ja lubi, za to moja kolezanka ma taka
i jak u niej bylismy to Maly na macie zachwycony - bo malpka swieci jak sie ja dotknie, z boku jeszcze jedna zabawka tez swieci.. ale my nasza mate dostalismy od znajomych w prezencie wiec nie mozna wybrzydzac :ico_noniewiem:
Panie z nadmiarem mleka przechowują je w pojemniczkach opisanych i sprzedają przez internet ! Twierdzą, że szkoda by się marnowało, a innemu dziecku się może przydać bo pełnowartościowe
troche glupie takie podejscie, moglyby oddawac a nie kase na tym robic.. przeciez to dla dziecka, a to ze jego matka nie ma mleka to zazwyczaj nie jej wina.. :ico_zly:
Ladybird nie zamartwiaj sie, napewno wszystko bedzie dobrze, a polscy lekarze maja tendencje do straszenia pacjentow zauwazylam i wyolbrzymiania wszystkiego, nie ma co tracic czasu na nerwy, lepiej Milenke obserwuj i tyle ale z dystansem - przeciez nie kazde dziecko miesci sie we wszystkich ustalonych normach :ico_olaboga: bedziecie chodzic na kontrole i zobaczysz, ze bedzie ok, trzymam kciuki :ico_sorki:
Kocura Bura, fajny stojaczek, ale to chyba z 6+, czy nie?
Nina dobrze ze Ci przeszlo :ico_sorki:
mąz wolne ma od poniedziałku, 9 dni i obiecalismy sobie że ja zaczne autem jeżdzić, że wyskocze na samotny spacer do miasta i do kina:):):):) ale byłoby cudnie:)
Mi sie dzisiaj snilo ze szlam na impreze ale tylko na 3 godziny, zeby wrocic i nakarmic, a M mowil ze mam sie upic a Maly i tak nie poczuje nic :ico_puknij: w ogole ostatnio mam dziwne sny i prawie codziennie pamietam.. albo ze Maly mi wpadl do wanny i jak go wyjelam to sie nie ruszal :ico_placzek: - i tego samego dnia M go kapal i mu chlapnal jakos ze sie maly zaczal krztusic woda.. :ico_placzek: potem mi sie snilo ze nam sie wlamali do mieszkania, a ja Malego zostawilam samego i llezal na stole.. jezu az mi sie nie chce pisac ani o tym przypominac, masakra co za glupoty czasami sie snia :ico_zly: