Dzien dobry :ico_ciezarowka:
witam wszystkie Mamusie i Brzusie:)
Ja mam bardzo duzo pracy w szkole dlatego nie moge czesciej wpadac :ico_placzek:
Sorki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
chce jak najwiecej zrobic jeszcze teraz zeby nic mi nie zostalo juz na styczen....ale idzie mi jak po grudzie....skupic mi sie ciezko, latwo rozproszyc...ech, musze sie jeszczse tak pomeczyc z miesiac-16 grudnia mam ostatni egzamin, mam nadzieje, ze zalicze i wtedy juz moge rodzic:)))
dzisiaj mam wizyte u lekarza na 14, zobaczymy czego sie dowiem:)))
Aga26, oj, przykro słyszec, ze bylas w szpitalu....ale z drugiej strony jestes teraz przebadana pewnie pod kazdym katem:))) A Borysek zapowiada sie na malego urwisa-tak skopac Mame:))) Powodzenia u alergologa!!!!
Mad., jak szwagierka dzisiaj????lepiej????Rozumiem, ze mozesz sie denerwowac, ale ja ja tez rozumiem...Filip mial ciezka zółtaczkę i tez byla opcja pozostawienia go w szpitalu....potwornie sie tego balam....Wlasnie tego patrzenia na puste łozeczko, ciuszki...Bardzo to musi byc ciezkie dla nowej Mamy...i jeszcze hormony po porodzie szaleja na calego....trzymaj sie tam!!!!
Ika202, gratuluje kolejnego okienka!!!! :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i czekam na wyniki amnio!!!! to na pewno bardzo denerwujace czekac tyle czasu...ale takie sa standardy...Ja tez sie tutaj dowiadywalam o czas wykonania tego badania i jest podobnie jak w Polsce...oni z plynu owodniowego, ewentualnie lozyska musza wyhodowac komórki, które beda mialy DNA takie same jak Dzidzius, wiec dlatego to tyle zajmuje...za to wyniki juz nie sa podwazalne....
Szyszunia-współczuje klopotów z praca...akurat takich nerwow teraz ci nie potrzeba....Mam nadzieje, ze szybko miną i maz znajdzie prace....
Gabi, jak tam Twoje klopoty ze snem???? i co, u Ciebie juz prawie donoszona ciaza, nie???? :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: