Malinka widzę że jesteś bardzo młoda mamusią ale świetnie sobie dajesz rade. Dzielna babka z ciebie.
teraz ma go nie być przez 3tygodnie :ico_olaboga: ... nie wiem ja chyba wyjdę z siebie i stanę obok :ico_placzek:
Dasz rade kochana , a gdy będziesz się denerwować to zostaw małego w łóżeczku i wyjdź na chwilkę do innego pokoju.
Ja na razie nie mam z żadnym na pieńku :ico_oczko:
Czasem mnie wkurza,że nie dzwonią, kiedy będą, ale i tak przeważnie jestem w domu, więc jeszcze nie miałam awiza od kuriera, a dużo kupuję przez neta, widać mam szczęscie.
Ja również nie miałam jakiś nieprzyjemności/Do mnie bardzo często dzwonią bo tutaj numery domów nie są po kolei i mają problem z znalezieniem mojego adresu.
A kupuję praktycznie wszystko przez neta.Tylko spożywkę i kosmetyki kupuje w sklepie.
My dziś byłyśmy standardowo na spaceru mała spała jeszcze długo długo po nim .
Przyszedł nam bujaczek , bardzo mi sie podoba.
Teraz pijemy kawkę i odpoczywamy.
Elibell zapraszam do mnie jeśli chodzi o imprezy .Kilometr ode mnie mieszka znajoma ma 2 dzieci i z nią imprezy są boskie , nie mogę napisać co myśmy wyprawiały jak popiłyśmy bo by mnie moder wyrzucił heheh
A teraz nie ma imprez bo ja nie pijąca , jej 2 dzieci poszło do szkoły i ma dużo na głowie bo ona sama jest , mąż za granicą , mieszka a teściami a oni jej tylko na złość robią .