czy wasze dzieci tez lubią szczególnie jeden boczek?Moja cały czas główkę trzyma na jednej stronie, ciągle jej przekręcam , podkładam kocyk pieluszkę ale ona już główką umie obracać i robi co chce.
nie chcę Cię straszyć nie potrzebnie ale mój kuzynek tak miał że tylko jeden bok lubił i w jedną stro ę patrzył i to się jakoś nazywa ale teraz za nic nie pamiętam jak jeszcze nawet mi ost o tym mówiła. I lekarz im dał skierowanie na jakieś masaże i chodziła z nim i teraz już jest wszystko dobrze ale treningi i te masaże podobno nie były za miłe...
[ Dodano: 23-11-2011, 20:14 ]
Przepraszam, że nie wchodzę ale najpierw znów mieliśmy powódź od sąsiadów musiałam
wszystko sama ogarniać bo te doopki nic nie potrafią dwie lewe ręce to mało powiedziane.
Później teście wpadli w odwiedziny na tydzień to szkoda mi było do kompa siadać, później
się rozchorowaliśmy, z dzieciakami musiałam do lekarza iść bo martwił mnie ich kaszel
ale na szczęście to tylko od kataru i flegmy która spływała, a teraz jeszcze mąż mi się
rozłożył zapalenie ucha i co z tym idzie gorączka i chłopa jakby nie było. Śpi moje
biedaczysko z pracy dziś wyszedł po 4godz.
ale się działo u Was :ico_olaboga:
Oby mężowi szybko przeszło żeby na dzieciaki znowu nie posz;ło:)
Wpadnij i opowiedz co tam u Ciebie bo daaaawno Cię nie było:)