hormony robią swoje :ico_sorki: mówiłam dzisiaj ginekologowi mojemu, że mąż stwierdził, że oziębła jestem, to mi powiedział, że to najstraszniejsza choroba kobieca :ico_haha_01:moje libido, hmmmm duzo na minusie
nie słyszałam :ico_noniewiem:miód manuka, slyszalyscie o tym
my większość mebli sami projektowaliśmy, bo mamy malutkie mieszkanie i tak było po prostu najłatwiej, a wykonywał nam facet od mebli, jedynie szafkę w łazience w 100% zrobił mąż :-DKoroneczka napisał/a:
Muszę zaprojektować szafę wnękową w sypialni, bo będziemy robić ją sami Kupimy tylko potrzebne elementy, nie jest to takie łatwe kruca bomba
My też tak zrobiliśmy. Projekt był mój, bo D nie za bardzo się orientował a ja wiedziałam co ma w niej być.
no to super :ico_brawa_01: muszę Krzysiowi zamówić te kółka, ciągle o nich zapominam :ico_wstydzioch: my od początku mieliśmy opuszczone łóżeczko do połowy (krawcowa nam pasy przeszyła), więc nawet jak Krzysiu usiądzie, to nie wypadnie, dopiero jak zacznie wstawać pójdzie pewnie na dno :ico_oczko:on od soboty podciąga się na wszystkim co ma pod ręką i siedzi.