25 lis 2011, 14:46
dzień dobry :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:
Ja w wirze pisania prac ale jakos nie moglam dzisiaj do Was nie wejsc:)))
snilo mi sie, ze nasza Eska napisala, ze byla u lekarza i ma duze rozwarcie i jedzie rodzic :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
hehe, ciekawe co u niej słychac....
ale pewnie, tak jak Gabi juz cieszy sie na koncóweczke....
Ja nie mam polskiej tv ale ta porodówke ogladalam na angielskich programach...tzn, niekoniecznie te same odcinki, ale wiem o czym piszecie...i prawde mówiac, gdyby to byla moja pierwsz ciaza to pewnie bym umarla ze strachu przed porodem po obejrzeniu takich historii...tak wiec Szyszunia, ja nie polecam :-D :-D :-D jesli nalezysz do tych latwo panikujacych i bardzo bojacych sie bólu to odpusc sobie, po co sie stresowac???
Pisalyscie tez o torbach...ja juz w zasadzie wszystko mam naszykowane, tylko musze torbe zabrac ze strychu i ja spakowac....bo maż juz bardzo naklania mnie do tego...ale to musi poczekac do wtorku, bo wtedy mam termin oddania tej pracy i bede potem bardziej luzniejsza:)))) a torby biore dwie-jedna walizke na kólkach a druga taka mala z samymi rzeczami dla Malej:)))
dobra, sorki, ze tak wpadlam jak po ogien :ico_noniewiem:
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
wszystkim Mamusiom gratuluje kolejnych tygodni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: