Gabi, wypadałoby :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Aga śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
co myślicie o takiej macie
chciałam tą tygryskową a w końcu stwierdziłam że dla maluszka lepsza będzie taka a nie taka tylko pod głowę :ico_noniewiem:
a wam nie mówiłam jak to moje malusie serduszko mi stracha napędziło :ico_szoking: zawsze szaleje nie daje mi chwili spokoju ,a wczoraj wieczorem kiedy na ogół ja najbardziej nosi była cisza jeden malutki delikatny kopniaczek i spokój więc zaczęłam wpadać powoli w panikę ,jednak mówię ok w końcu się przemęczyła i padła :ico_haha_01: spać w nocy nie mogłam z nerwów ,rano poleciałam do sklepu po snikersa ,bo zawsze po słodkim wpada w taką euforie że się zastanawiam czy zaraz mi tym brzuchem nie wyskoczy :-D i wiecie co ona nadal nic :ico_szoking: już byłam gotowa aby jechać do szpitala ,jednak chciałam jeszcze zrobić obiad dla dzieciaków i wzięłam kąpiel ,a mojej gwiazdeczce chyba się przypomniało o mamusi i od tego czasu non stop szaleje nie ważne czy stoję , siedzę czy leże kopie ile sił w nogach ,rozpycha się no i spać mi nie daje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: szalona złośnica ,taka mała a już fochy pokazuje tylko ciekawe o co się pogniewała :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01: