26 lis 2011, 23:41
Samanta, widzę, że Cię ściągnęłam myślami :ico_haha_01: Bo kilka dni temu zastanawiałam się intensywnie co u Was? Brakowało Was, wiesz?!
Pisz co przez ten czas porabiałyście :)
No mi brakuje karmienia obecnie. Ale ważne, że Milenci nie :) Kocha swoje obecne "mlemle" czyli bebilon w wersji Aptamil (tutaj tak się nazywa :ico_haha_01: ).
Dla mnie to tez żaden problem nie pić %, odmówić sobie fast fooda itp.
Przed obecną ciążą bywało, że jeszcze karmiąc Mili, jak wiedziałam, że już prześpi noc, mogłam sobie pozwolić na winko w weekend- max lampkę. Albo piwko :)
Ale zaraz zaszłam w ciąże, więc nie poszalałam sobie :ico_haha_01:
I tak od.......................................... grudnia 2007 :ico_oczko:
Kaczorek, mnie kiedyś koleżanka moja własna spytała, czy nie mam oporów przed podaniem piersi dziecku, przecież to taka część ciała dla męża :ico_haha_01:
Niezłe nie?
Powiedziałam jej po prostu, że życie weryfikuje poglądy, i czasami to co niemożliwe, nagle staje się zupełnie normalne i naturalne :)
Acz nie zawsze. Znam kobitki, które powiedzialy sobie, że karmić nie będą i już w szpitalu nie karmiły. Bo nie. W sumie ich wybór, prawda? Byleby mnie w dekolt nie zaglądały :D
A te dyskusje na forach o karmieniu w miejscach publicznych??
Toż to nie wypada, bo obrzydliwe, bo jak to cycka wyjmować??? :ico_puknij: (tak jakby każda karmiąca cycem gołym świeciła!! :ico_zly: )
A gołe babska na billboardach już nikogo nie wzruszają?? :ico_noniewiem:
[ Dodano: 26-11-2011, 22:45 ]
aaa. prezenty... nie wiem...
ma być w lidlu tutaj kuchnia ... za 24Ł... nieźle nawet.... ale my ostatnio bezkasowi.
Mam już zamówione polskie książki o rodzieństwie :ico_brawa_01: ale w PL :ico_noniewiem:
Bart dostanie też od babci
LEGO PROM KOSMICZNY
Damian od babci ELMO
Milka- Gadającą i płaczącą lalkę :ico_oczko:
Ostatnio szał na lale i wózki więc OK.
ja bym chciała im kupić warzywa i owoce do "sklepiku" czy zabaw w gotowanie.
Albo te zestawy z Ikei -jedzonko materiałowe.
Ale własnie kasa.
Bartkowi lampkę na biurko...
Chciałam też coś do konstruowania dla Damiana (takie klocki z kołami zębatymi). Widziałam na allegro.