hej dziewczyny...
ja dawno nie mialam klopotow z kaska to sie doloze, bo dzisaj wyrok dostalismy z naszej sprawy po tym wypadku mojego meza i po podliczeniu wszystkich kosztow jakies 5 tys.€ chca od nas :ico_placzek: szkoda gadac... najgorsze jest to, ze ze wzgledu na to gnojstwo nie bedziemy mogli wrcac do Polski na wiosne, bo jak-z pustymi kieszeniami?? niech sie ktoraspochwali nowym autem, albo butami chociaz, zeby finansowa atmosfere poprawic :ico_sorki:
jeszcze nam sie aparat popsul :ico_placzek:
ale lustrzanka dziala na szczesie, tylko to tyle wyciagania
Taboguska, kombinuj kobieto, to zalezy od okiem, a w uk wszystko jakie inne :ico_oczko: to ci nie doradze konkretnie, ale mysle, ze trzebaby uszczelke zalozyc :ico_sorki: bo rozumiem, ze to miedzy skrzydlem a rama wieje??? czy szyby macie nieszczelne?
Kurde Blanka, ja Ci wspolczuje i wcale Ci sie nie dziwie :ico_sorki: pilnujcie sie teraz, wlasnie mysle, ze takie probiotyki na jelitka jak sie przy antybiotykach bierze powinny mu pomoc :ico_sorki: a przedszkole to przeklenstwo chorobowe, Moj syn pierwszy raz sie na 1 urodziny zaziebil, a pierwszy antybiotyk po 2 urodzinach dostal, a odkad do przedszkola poszedl nic tylko choruje i Pola zasmarkany, ale i tak sie trzyma dzielnie :ico_sorki: choc wczoraj kaszlala, to bylam w szoku, bo nigdy nie slyszalam jak taki bobas kaszle :ico_noniewiem: ale dzisiaj juz jest ok, wiec mysle, ze nic sie nie wykluje, a mlody w pon do przedszkola idzie, bo ja musze do okulisty :ico_sorki: pediatra mnie zapewnia, ze to do 5 miesiecy potrwa i przestanie tak chorowac-trzymam go za slowo, ze po nowym roku bedzie spokoj
[ Dodano: 26-11-2011, 22:59 ]
i sie zgodze, ze dla maluchow to te antybiotyki wszystie takie w zawisinie-proszek do rozrabiania, bo my tu takie same mamy
[ Dodano: 26-11-2011, 23:19 ]
szylam sobie wieczorem dla relaksu, zerznelam od Baraqady troche, ale ja tak prywatnie dla swojego dziecia osobistego to mam nadzieje, ze sie nie obrazi :ico_oczko:
zasnal z tym tworem dzisiaj, wyrwalam mu spod pachy, zeby wam pokazac :ico_haha_01: