To najważniejsze, kredyt powoli spłacicie. Z labradorkiem uważaj bo to łasuch i za jedzonko zrobi wszystko ale dzięki temu łatwy do ułożenia, w razie co służę pomocą :ico_oczko:Ale dom mamy :-)

moja siostra ma labradorka, jest kochany - biszkoptowy :ico_oczko:Macie labradorkę tak? Też chcemy kupić :-) A jakiej maści jest?
podobnie jak u nas :ico_olaboga:u nas od wczoraj wiatr że głowy urywa. Chyba nigdzie dzisiaj nie wyjdziemy.
tez mysle, ze od zebow, a wysoka ma temperature? biedny :ico_noniewiem:Sądzę, że to od zębów. Dodatkowo u nas jeszcze temperatura.
to najwazniejsze :ico_brawa_01:Ale dom mamy :-)
poddasze uzytkowe czy pietro?plus góra narazie zamknięta niewykończona,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Młody śpi na 2 drzemce od 11 :ico_szoking:

o tak tu się zgadzam :ico_sorki: ja to mówię,ze to chodzące śietniki bo ciągle by jadły :-D :-D ale za to bardzo połuszne :ico_brawa_01:Z labradorkiem uważaj bo to łasuch i za jedzonko zrobi wszystko ale dzięki temu łatwy do ułożenia, w razie co służę pomocą :ico_oczko:
bo one takie są :-Dostatnio przyszedl do lazienki jak Tosie rozbieralam do kapieli, wylizal jej stopki, a ta chichrala na glos :ico_oczko:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Przyleciałam się pochwalić że już druga jedyneczka na dole się pokazała

no u nas też na razie kończy się na marzeniach ale chcielibyśmy postawić sobie mały domek,ale to musimy oboje pracować :ico_sorki:Ania a to jakieś poważne plany co do domku macie? Nam się marzy i póki co na marzeniach się kończy
dzieci to się pchają do zwierzaków :ico_brawa_01:Krzyś zaczyna na nie bardzo żywo reagować i jak są w pobliżu, to od razu łapki wyciąga :-D czasem posadzę go obok Rysia na kanapie, ma straszną radochę, że może go pomiętosić :ico_haha_01: a Rysiowi nawet w miarę się to podoba.
niestety uczy i ciągle jej mówię,że ma jej nie ruszać jak sobie leży :ico_sorki:mówisz, że uczy Milenkę wstawać :ico_oczko:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość