mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2011, 00:05

A ja dzis ciagle na cmiacej glowie, ciekawe jak bedzie jutro rano...

Justyna, a u was tez robia problem z powiedzeniem plci przed 26 tygodniem z powodu usuwania plodow dziewczynek przez Arabow? Ile ja sie musialam napracowac aby mi powiedziala, ostatecznym argumentem bylo w koncu to ze studiuje pielegniarstwo :-) Albo moze powiedziala dlatego bo wiedziala ze mam 2 dziewczynki w domu :ico_noniewiem: Trzymam kciuki aby ci powiedzieli&&&&&

Rybka, gratki za zakupki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2011, 10:33

czesc kobitki... :ico_haha_02:

witaj justynko :-D

mały pierwszy raz w życiu przespał w nocy 6-godzin bez pobudki :ico_szoking: nie wiem co na niego tak zadziałał...czy przeciwgoraczkowy syrop, czy to ze ostatnio ładnie sie wypróżnia prawie codziennie...i moze brzusio mniej boli... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ech...ale za to ja dziś jakas senna :ico_spanko: jakby mnie tez coś brało.. :ico_chory: oby nie :ico_sorki:
a u was tez robia problem z powiedzeniem plci przed 26 tygodniem z powodu usuwania plodow dziewczynek przez Arabow?
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: to straszne!!!!
mama_zuzi1980, to Tobie nie chcieli teraz powiedzieć płci??? Nawet gdy wiedzieli ze bedzie tym razem chłopczyk???

no rybciu zaszalałaś :ico_haha_01: fajniutko :ico_haha_01:

Miłego dnia kobitki :ico_prezent:

Awatar użytkownika
serniczka
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 lis 2011, 10:57

hejka;)
jak sie miewaja brzusie/?

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 lis 2011, 11:54

Hejka :ico_ciezarowka:
Co słychac? Jak samopoczucie? Ja od rana na nogach, w zasadzie to jednej, bo druga mnie boli:(, byłam z Sylwia na badaniach krwi, jutro do chirurga. Mam nadzije, ze to nic poważnego :ico_sorki:
Dzwoneczek- śliczniutki awatarek;) zdjecie malca nonono!!!
Rybko- zazdroszczę premii!!!
Mam pytanko do Was- co zamierzacie kuić swoim dzieciom , mezowi i rodzicom na gwiazdkę, powiem szczerze , ze nie mam zdyt wielu poomysłów, wyczerpały sie przez tyle lat, a czas juz rozejrzac sie za prezentami. Ma Mikołajki kupiłam swoim dzieciakom Scrablle, dołożę jeszcze słodycze i sprawa załatwiona, ale z gwiazdka nie będzie juz tak łatwo:( No i cos fajnego dla meżusia, ehh.
Serniczka- jak patrzę na ten suwaczek, to imie Ola z dnia na dzięń podoba mi sie coraz bardziej :ico_brawa_01: Jerzyk to fajnie brzmi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sylwia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lis 2011, 13:39

hej pisze z telefonu jadę do taty właśnie wykryto mu 8 guzow na mózgu :-( tak z nim źle i bardzo cierpi modlę się do Pana Boga aby skrócił jego coerpienia ..... odezwę się wieczorem

Awatar użytkownika
kingoza
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 lis 2011, 14:18

ohh Sylwuniu .. badz silna kochana :ico_sorki: :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 lis 2011, 14:31

Rybka, gratki za zakupki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
- heh,dzieki,dzis jeszcze dokupilam tego chomika dla Zuzki do buzika i takie fajne puzzle,ktore sie uklada w drige dla autek dla malego,wiec mikolajki mam juz zamkniete :-D
mały pierwszy raz w życiu przespał w nocy 6-godzin bez pobudki
- omg,to moje polroczne tyle spaly :ico_oczko: Ty to masz nerwy dziewczyno - pobudki w nocy i spanie do 6 :ico_olaboga:

agasio, ja nie mam problem z prezentami,bo moje dzieciaczki sa aktualnie w wieku typowo zabawkowym,wiec kazda zabawka cieszy :ico_brawa_01: Mloda dostanie kuchenke,a wlasciwie kuchenko-zmywarke,bo z drugiej strony jest zmywarka :ico_oczko:

Obrazek

i ksiazeczke edukacyjna :ico_oczko:

Obrazek

Do bucika slodycze i chomika :ico_oczko:

Obrazek

Maly dostanie sterowane autko

Obrazek

i jeszcze cos ale nie mam pomyslu :ico_oczko:

A do buta puzzle,z ktorych droge mozna zbudowac,dla autek :ico_oczko:

Obrazek

maz do buta dostanie czapke :ico_oczko: i duuuuuuzo browarka,a na gwiazdke dostal komputer :ico_oczko:

Swieta spedzamy sami,nie mamy tu rodzicow,wszyscy daleko,wiecinnym podarkow nie robimy :ico_sorki:

Jeszcze dla 2 dziewczynek w wieku 10 i 13 lat musze wymyslec,bo to kuzynek meza corki sa i mieszkaja w sasiedztwie,wiec zawsze im cos dajemy :ico_sorki:

Sylwia, ojej,trzymaj sie dzielnie :ico_sorki:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2011, 15:28

sylwuś kochana trzymaj sie... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo druga mnie boli:
jeszcze??? Ale nic nie przestaje??? biedactwo :ico_pocieszyciel:

iw_rybka, az oczy świecą od tych prezentów... :ico_haha_01: super...dzieciaki sie ucieszą :ico_brawa_01:

Moj mąz jest mało wymagający..chce tylko playsteyshin (czy jakoś tak sie pisze :ico_oczko: ) :ico_smiechbig: moj mały chłopczyk :ico_smiechbig: ale potem dodał ze nawet z kosmetykow sie ucieszy bo mu sie konczą...uffff.... :-D Moj lubi luźny styl...i uwielbia dostawac również bluzy z kapturem :-D .
.
.Dawid uparł sie do zbroi rycerskiej...wiec bede szukała coś fajnego...
...no ale agasio twoje dzieciaki to raczej już pewnie z książki lub z gry komputerowej sie ucieszą...a zreszta ty sama wiesz najlepiej czym sie interesują.... :ico_oczko:

...a z rodzicami i z rodzenstem mamy układ ze dorosłym nie robimy już prezentów...z jednej strony sie cieszę... :-P .
Ty to masz nerwy dziewczyno - pobudki w nocy i spanie do 6 :ico_olaboga:
kochana wiesz mi ze nie raz mam chwile załamania... :ico_olaboga: i dośc tego wszystkiego...mąz już gorzej tego nie wytrzymuje...bo wydziera sie na niego nawet w nocy... :ico_placzek: . Przez to wszystko Dawid ląduje ze mną ...a mąz w salonie..ech...jestem przerazona na myśl co bedzie jak sie urodzi drugi dzidziuś :ico_noniewiem:

kingoza, co tak mało sie odzywasz...jak tam ci sie żyje w małżenstwie??? :582: :582: :582:

a u mnie dziś 100-dniówka :509:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2011, 15:43

Mam pytanko do Was- co zamierzacie kuić swoim dzieciom , mezowi i rodzicom na gwiazdkę, powiem szczerze , ze nie mam zdyt wielu poomysłów, wyczerpały sie przez tyle lat, a czas juz rozejrzac sie za prezentami. Ma Mikołajki kupiłam swoim dzieciakom Scrablle, dołożę jeszcze słodycze i sprawa załatwiona, ale z gwiazdka nie będzie juz tak łatwo:( No i cos fajnego dla meżusia, ehh.
My Mikolajkow nie obchodzimy tutaj, bo nie chce dzieciakom mieszac w glowach, tutaj sie mowi ze Mikolaj pod choinkom prezenty zostawia. Mowiac szczerze to nie wiem, ale chyba Zuzi cos z Beendeez, takie koraliki, a Nell fabryke dla Misiow no i jakies inne pierdolki, np puzzle, ksiazeczke, ja lubie jak pod choinka jest duzo malych prezentow niz 1 tylko i duzy :-) a Ja z mezem chyba darujemy sobie prezenty osobne i kupimy sobie fajna maszyne do kawy bo my kawosze i nam sie marzy :-)
Na Wigilie idziemy do kuzynki, i tam zabieramy prezenty dla naszych dziewczyn, a mamy taki zwyczaj ze kazda dorosla osoba robi 1 prezent dla innej doroslej osoby , ale taki unisex, zeby pasowal dla obojga plci, np karnety, karty rabatowe, kupony do ksiegarni, , za okreslona sume a potem bawimy sie w taka zabawe i kazdy dostaje po 1 prezencie i jest zadowolony (albo i mniej). W zeszlym roku J dostal bilety do kina a ja kupon do sklepu i sobie za to notes kupilam :-)
hej pisze z telefonu jadę do taty właśnie wykryto mu 8 guzow na mózgu :-( tak z nim źle i bardzo cierpi modlę się do Pana Boga aby skrócił jego coerpienia ..... odezwę się wieczorem
Sylwia, trzymaj sie kochana, Przesylam ci duzo sily!
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: to straszne!!!!
mama_zuzi1980, to Tobie nie chcieli teraz powiedzieć płci??? Nawet gdy wiedzieli ze bedzie tym razem chłopczyk???
niestey w szwecji aborcja jest dozwolona bardzo dlugo, i Araby zrobily sobie swojego czasu srodek antykoncepcyjny z niej juz po uplywie 18 tygodnia ciazy. wiec jest przepis u nas w okregu ze nie mowia, ale tak na serio zalezy to od osoby ktora robi usg. Ja nawiazalam z nia od razu pozytywny kontakt, pobajerowalam, powiedzialam ze moje 2 coreczki chcialyby siostrzyczke, bla bla, i potem to ze studiuje i ze chcialabym miec specjalizacje w zakresie dzieci. I mi powiedziala. Z NEll nie chcieli mi powiedziec i dopiero w Pl na wakacjach w 28 tyg sie dowiedzialam.

dobra wysylam bo mi znow sie komp wylaczy...

[ Dodano: 29-11-2011, 14:47 ]
iw_rybka,
swietne prezenty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzwoneczek82, to pijemy za 100-dniowke!!!!! :ico_tort:
kochana wiesz mi ze nie raz mam chwile załamania... :ico_olaboga: i dośc tego wszystkiego...mąz już gorzej tego nie wytrzymuje...bo wydziera sie na niego nawet w nocy... :ico_placzek: . Przez to wszystko Dawid ląduje ze mną ...a mąz w salonie..ech...jestem przerazona na myśl co bedzie jak sie urodzi drugi dzidziuś :ico_noniewiem:
a na czym polega powod jego pobudek? zwykle wedrowki, czy co innego? bo wiesz, masz jeszcze czas i mozesz oduczyc..... Potem moze byc ciezko. I wiem co mowisz o mezu bo moj jest taki sam, zero cierpliwosci..... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 lis 2011, 15:47

moj mały chłopczyk
- to samo moj,bo przeciez kompa ma sprawnego ale gry mu jakies nie szly,bo niby karta graficzna za slaba,wiec marzyl mu sie nowy :ico_oczko:
.i uwielbia dostawac również bluzy z kapturem :-D .
- hmm,to widze,ze maja podobny gust :ico_oczko:
.jestem przerazona na myśl co bedzie jak sie urodzi drugi dzidziuś :ico_noniewiem:
- kupicie kolyske,maly synek bedzie spal z Toba ale w kolysce,a starszak w lozku,tylko obawiam sie,ze dla taty miejsca nie bedzie :ico_oczko:
A tak powaznie,to i ja sie obawiam,bo juz teraz nam ciasno ja dzieciaki przyjda do lozka do nas rano,zeby bajki ogladac :ico_olaboga: Cale szczescie od 20 do 7 rano sa w swoim pokoju :ico_sorki:
a u mnie dziś 100-dniówka
- wow,juz??

Ja bylam dzis z Zuzia u lekarza specjalisty od rehabilitacji,od poniedzialku zaczynam dwutygodniowy turnus stacjonarny i pani doktor tak na mnie patrzy i mowi,pani w ciazy i dzwiga ta mala :ico_szoking: A ja na to,ze to nic takiego,nie niose jej przeciez w maratonie,tylko utulam teraz,bo placze ( do badania musialam ja rozebrac do pampersa,Zuzia juz wie,ze to oznacza szarpanie reki i profilaktycznie syrene wlaczyla :ico_oczko: ) No i pani mowi,ze mam uwazac itd i pyta w ktorym jestem miesiacu? W 7? Ale mi zrobilo glupio :ico_wstydzioch: No ale mialam taka tunike,ktora ten brzuszek moj i tak juz spory - powieksza,ale nie wiedzialam,ze wygladam jak w 7 m-cu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”