mamazuzi :one: super zakup...i jaki świetny kolor...uwielbiam żywe kolorki :ico_brawa_01: synek bedzie miał wózek full wypas.. :ico_brawa_01:
...a wiesz....Dawidek od początku swego życia nie przespał ani jednej nocki...chwytaliśmy sie już wszystkich możliwych sposobow...po godzinie lub dwoch przechodzi do nas z płaczem...przenoszenie go nie wchodzi w gre ...ze względu ze mały ruch go budzi i znow jest płacz (histeria)...nawet do kibelka w nocy za mną wstaje...jak sie przewrcam to mały juz sie budzi...strasznie jest czujny...od zawsze...
..jedyne co mi teraz chodzi po głowie to psycholog...bo sami już z tym sobie nie poradzimy, jesteśmy bardzo już tą sytuacja wyczerpani i sfrustrowani ...i jeszcze bratowa mi poradziła jechać do pani takiej no wiecie "czary-mary", podobno babka wielu już pomogła...-tonący chwyta sie nawet brzytwy...
moj mąz całe szczęscie nie siedzi duzo czasu na kompie...kiedyś kupiłam mu grę...Call of dutty.2..i powiem szczerze ze sama sie w nią wciągnęłam :ico_wstydzioch:
my Mikołajków tez nie obchodzimy...prezenty sa tylko pod choinkę...
a też jakoś nie mam weny ani ochoty, czytam Was, i rano w pracy i zazwyczaj wieczór ale pisać mi się nie chce :ico_wstydzioch:
no wiesz co :ico_nienie: :ico_oczko:
evvelka masz rację...odpoczynek tez ci sie należy przed urodzeniem dziecka...wiec popieram decyzje!!!!
kingoza super ze dobrze ci sie uklada w małżeństwie :ico_brawa_01: oby tak dalej :-D
dobranoc :ico_papa: