hej dziewczyny!!!
za wszystkie skończone miesiączki Majeczki i Szymusia :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
aneta11, ojo no paznokiec to straszny ból,mojemu małemu konik na podwórku przycisnoł i cały mu zlazł,bolało go jak cholera :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Fintifluszka, oby to było nic grożnego i wszystko się wyjaśniło,mam taką nadzieje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Inuno, wow wisi na drążku,to moja jeszcze takich numerów nie robi ,bravo,musi być bardzo silny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja też miałam wcinane dwa pieprzyki,jeden na nodze druga na piersi,ale miałam może ze dwa szefki,potem tylko te pamiętam te nerwy oczekujać na wynik czy to nic złośliwego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
paula znowu ma katar,wczoraj w nocy chyba się odkryła i jak rano ją wziełam to była zmarznęta jak sopel,no i od tego czasu leje jej się z nosa na potęge,masakra :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
babcia mi dziś piotrusia odbierze to nie musze nigdzie wychodzić,na obiad mam jeszcze gołąbki to mogę sobie w spokoju posiedzieć
we wtorek idę do fryzjera moje odrosty zrobic bo już nie mogę na siebie patrzec
:ico_sorki:
dziewczyny ile waszę dzieci jedzą w ciągu dnia i ile,pytam w szczególności mamy butelkowe????
[ Dodano: 01-12-2011, 11:26 ]
baraqada, za 8 miesiączków,no i super Alunia klaszcze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tabogucka, jak mi ten pieprz usuneli z piersi to szwy nie chiały się goic i w dodatku wciągło je do środka i zaczeło ropiec,musiała mi je wyciągnąc bez znieczulenia,(ale dziura była)i wtedy już nie zaszywała tylko dała takie plasterki jak szwy,super sprawa,i wtedy się zagoiło :ico_sorki: :ico_sorki:
mi się tyle dało uchwycic,mała woli teraz siedziec i się wspinac :ico_sorki:
http://www.youtube.com/watch?v=GpfmWTGjisw