wpadam póki mogę, Maja sie bawi, Konrad grzecznie siedzi w bujaku i ogląda zabawki :ico_brawa_01: jak ja czekałam na ten moment :ico_haha_01: gada do nich jak najety :ico_haha_01:
wczoraj młody na noc zjadł butlę 150ml mleczka o 20.00 i dopił jeszcze cyca, bardziej do przytulenia :ico_placzek: i spał do 5.00 :ico_szoking: potem wtulił sie do cycków, wypił jednego, dospał po nim do 6.00, potem drugi i znów pospał do 7.45 :ico_sorki: wyspałam sie :ico_sorki: wstał głodny i wypił butelkę ale juz sie oswajam z tą myślą... póki chce niech sobie cyca ciągnie :ico_sorki: choćby dla relaksu
no i znikneły mu te krosty które miał na buźce :ico_noniewiem:
Pati fajnie ze zajrzałaś, zastanawiałąm sie jak sobie radzisz, jak nocki, iwdze ze jeszcze Alan daje ci popalić :ico_noniewiem: trzymam kciuki kochana :ico_sorki: żeby sie poprawiło
Przemek w pracy, dziś jest na dzień próbny za mechanika w Sosnowcu :ico_oczko:
oby ten grudzień jakoś przetrzymać, aż bedą przyjęcia na kopalnię :ico_sorki:
meżuś zapisał sie do szkoły górniczej :ico_oczko: dzieki temu lepiej na niego patrzyli na kopalniach :ico_sorki: w lutym zaczyna naukę :ico_oczko:
[ Dodano: 01-12-2011, 09:30 ]
Kocura ja też przerwałam 6 waidera, zerwałąm sie troszeczke, potem miałam jakies dziwne plamienia, okres dostałam 5 dni za wczesnie i jest bardzo skąpy, jakbym nadal plamiła tylko :ico_olaboga: i wydaje mi sie ze też przez ćwiczenia, no sama nie wiem...
[ Dodano: 01-12-2011, 09:33 ]
Pati ja tez musiałam kupić zwykłe smoczki canpol i uzywam zwykłych butelek bo z nuka sie dławił :ico_olaboga: a z TT nie umie pić :ico_noniewiem:kochana probowalam, on nie bardzo chce pic z butelki, wypija gora 70 ml i to wszystko, tez nie spal i plakal, denerwuje sie przy tej butli, za szybko leci mu chyba, dusi sie, dlawi,uwierz mi, ze myslalam juz o tej butli i nie wiem sama co mam robic :ico_noniewiem:
teraz pije ładnie i sie nie dławi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 01-12-2011, 09:34 ]
i wiecie co mój Konrad nie meczy sie teraz z kupą :ico_szoking: robi jedną dziennie bez wysiłku, a pijąc tylko pierś robił co 3-4 dni ale wysilał sie przy tym po trzy godziny nawet dłuzej :ico_olaboga: i płakał wiecej :ico_olaboga:
[ Dodano: 01-12-2011, 09:38 ]
szkieletorek szkoda jak dzieciaczka kłują :ico_placzek: mam nadzieje ze noc mineła bez gorączki
[ Dodano: 01-12-2011, 10:03 ]
Elibell szef dowiedział sie w poniedziałek o zwolnieniu Przemkai ja tego życzę, a powiedz szefostwo sie nie odezwali do męza???
mąż poszedł do niego pogadać ( ale nie prosić sie o powrót a poszedł mu wygarnąć to jak został potraktowany prze jego przydupasa) szef umył ręce, powiedział ze teraz Michał jest odpowiedzialny za tę część warsztatu i jego decyzje są tak samo ważne jak szefa :ico_noniewiem:
pokłócili sie ostro, ledwo nie doszło do rękoczynów, szef groził Przemkowi ze go dzieci nie poznają a Przemek mu sie postawił ale szef uciekł :ico_haha_01: co cyrk mówie wam szopka noworoczna :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
świadectwo pracy dostał normalne, a szef mu groził zę mu wpisze nagane :ico_puknij:
ale boi sie skarbówki wiec dał mu świadectwo takie jakie być powinno :ico_sorki:
zobaczymy jaka bedzie wypłata :ico_noniewiem: i lepiej ze bedzie taka jaka byc powinna bo to JA ide ja odebrać :ico_haha_01:
miej Panie Boże te mende Pasika w swojej opiece :ico_sorki: bo jak utnie Przemkowi choćby złotówkę to uduszę go :706: tymi rękami :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: