Mój Alanek odwrócił się kilka dni przed porodem, to może niech siostra jeszcze poczeka, no chyba, że woli ccMoja siostrunia ma jutro cesarkę, bo Mały się nie odwrócił :ico_noniewiem:

super, ze już w domku jesteście, jednak dom to dom, nawet choruje się lepiejwitam juz z domciu :)
Kalinka zostala urlopowana do jutra, zostaly nam jeszcze 2 zastrzyki do przyjecia, ale to sobie z nia dojade do szpitala..
oj fuj to jak na receptę to pewno to ochydztwo Nutamigen, czy jakoś tak to sie zowieTak dokładnie, jakieś specjalne na receptę.
mam tutaj znajomych którym w PL mówili że nigdy nie będa mieć dzieci i co i mają 2 chłopaków, z drugim poszło tak szybko, bo starszy miał ledwo 4 miesiace jak koleżanka juz w ciaży była:) więc głowa do góry, uda się szybciej jak myślisz:)W dodatku o drugie dziecko pewnie łatwiej będzie się postarać. Mam wiele znajomych, którzy długo nie mogli zajść w pierwszą ciążę, a druga wyszła im za pierwszym razem, także głowa do góry
super, potrzeba wsparcia do tego aj potrzeba:) zwłaszcza do weidera, bo już 3 serie jak robię i 2 ostatnie ćwiczenia to ledwo dycham.elibell będę Cię duchowo wspierać przy ćwiczeniach,
fajnie i oby jak najszybciej kaska wpłynęła, i pewno piechotą to 2zety nie chodza ale mimo wszystko co to za kwota w dzisiejszych czasach, paczka pamperów, a wiadome, że jedna paczka na miesiac nie wystarcza.Udało mi się złożyć ten wniosek o rodzinne wreszcie
No to fajnie i oby choróbska trzymały się z daleka. A jak dzieci odizolować od siebie nie mam pojęciaMy już po wizycie. Osłuchowo i Wiki i Piotruś ok.
I zawsze jakiś grosz na święta będzie .No i szybko wam się udało załatwić.Złożyłam też wniosek o becikowe :ico_oczko: także z glowy mamy, pieniądze powinny być przed nowym rokiem
Ooo już rodzi ranyy .I gdzie w DT czy T ?Moja siostrunia ma jutro cesarkę, bo Mały się nie odwrócił :ico_noniewiem:
I obyście już tam więcej nie musiały iść.Zdrówka dla was.witam juz z domciu :)
Teraz będzie pewno inaczej bo jednak Lilcie już mamy i nie będzie takiego smutku że nie mamy dziecka. Więc myślę że i psychicznie będzie lepiej więc się na pewno uda.głowa do góry, uda się szybciej jak myślisz:).
Nam na konto wpływają.marcz89 a po te pieniążki co miesiąc to trzeba tam zachodzić czy oni przesyłają na konto? Orientujesz się może?
a jak tesc wolne chwile spedza?co lubi?Nie wiem co kupić teściowi pod choinkę Książek nie czyta,kosmetyki dostanie od teściowej,krawatów na kupę,a i rok temu od nas dostał
Ja nie wiem co kupić mamie i tacie .Nie wiem co kupić teściowi pod choinkę
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość