01 gru 2011, 18:04
Witam się serdecznie ;)
Dzieci mi śpią, nie wiem tylko jak długo ;) Byliśmy dzisiaj na cudnym spacerze. Laura moja to piechur się robi, nie zabrałam jej dzisiaj wózka i przetuptała mega długą drogę ;) Trochę Bruna pchała, trochę szła sama i trochę za rączkę z mamą ;) My czekamy na śnieg, bo Lolina uzbierała sobie na sanki, które już leżą w pokoju i czekają na pierwsze użytkowanie. W ubiegłym roku jeździła ale na pożyczonych ;)
Widzę, że zawrzało ciut na forum po moim niewinnym zdaniu do karo "rozbrajasz mnie..." ;) zostałam trochę opacznie zrozumiana, bo chcialam przekazać, że chylę czoła Karolinie za jej umiejętność bezpośredniego zadawania pytań ;) I oczywistym jest, że gdybym na jakieś pytanie nie chciała odpowiedzieć, to bym nie odpowiadała ;) Nie czuję się tu skrępowana i chętnie podzielę się z Wami swoim doświadczeniem i w razie potrzeby również od was oczekuję pomocy ;) Toż to przecież po to tu klikamy ;)
Qrcze ja nie umiem tu selektywnie cytować Was, jak wracam do poprzedniej strony to mi kasuje to co napisałam ;/ :ico_szoking: