hej :ico_ciezarowka:
mad jeszcze nad tym sie zastanawiam to jest wlasnie A.Geddes i jest bardzo tani bo z przesylka cos ok 32zl
my dla Igora mamy właśnie taki

poprzednia wersja tego co pokazywałyście
teraz chcę kupić ten nowszy ale zawsze jakoś zapominam po wypłacie w koncu zamówię
Duże jakieś bo ja chciałam taką walizkę na kółeczkach ale męzu mnie wyśmiał :ico_puknij: Przygotowałam więc mniejszą turystyczną ale czuje że i tak wszystko się nie zmieści
ja mam duzą torbe podróżną i taką właśnie wezmę bo u nas nie dość że sobie trzeba mieć wszystko dla siebie to i dla maluszka tak samo od pampków i chusteczek po ubranka i rożek/kocyk
na wyjście ubranka spakuję albo w torbę ktorą mamy od wózka albo w malutką torbę podrózną i położe ja dla R. tam gdzie i fotelik :ico_sorki: oraz prezent dla Igiego od malutkiej
A właśnie... Chcecie być nacinane ? Ma to dla Was jakieś mega znaczenie ?
ja poprzednio byłam nacinana samo nacięcie nie bolało gorzej z szyciem bo niby znieczulali to i tak czułam każde wbicie igły :ico_chory: nitki były rozpuszczalne ale jak w 7 dobie przyjechała pediatra i położna na wizytę patronażową to mi je wyjeła i czułam się o niebo lepiej bo przynajmniej nigdzie się nie czepiały :ico_sorki:
teraz mi to w sumie bez różnicy czy natną czy też nie ale wolę naciecie niż miała bym sama pęknąć :ico_sorki: