o prosze jaki ruch tu sie nagle zrobil :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 07-12-2011, 22:04 ]
tabogucka, za duzo czekoladek :ico_nienie: :-D :-D
zdecydowanie i serkow plesniowych...mniam....musze ciut przystopowac zeby sie moc w Swieta poobzerac i nie wygladac jak beczka an Sylwestra...chcoiaz nawet nei wiem czy gdzies wyskoczymy jeszcze :ico_noniewiem:
[ Dodano: 07-12-2011, 22:12 ]
bo będę miala jeszcze dziecko
ja nie wiem ...moze :-D ...a rzeczy po Szymku nie sprzedaje bo i tak wiekszosc jest po Jerku czyli tak naprawde nie nasze...
my mamay ten maly fotelik w domu a Szymek jezdzi u ciotki w aucie wlasnie w takim duzym ...i to juz od dawna ... :ico_sorki:
ja tez cwicze brzuszki
kurcze ja musze zaczac w te 2tygodnei cwiczenia ud ...nie cierpie ich robic i wlasnei seryjke brzuszkow bo widze ze jak zjem to mi pilka od razu wyskakuje...tak jakby po ciazy miesni brzucha nie trzymaly :ico_wstydzioch:
patrycjaaa, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbka :)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
od godziny próbuję go położyc spać,
nie zazdroszcze ...a juz tego walenia glowa w sciane to bardzo wspolczuje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
bo nie mam żadnej pomocy ani wsparcia
ja mam tylko moralne bo moj M. pracuje na zmainy i prawie zawsze sama z malym siedze od rana do nocy ...bo jak on z pracy wraca to mu juz spimy jak my wstajemy to tata spi ...my na spacer on do pracy itp....