mi sie Szymek tak raz wiercil ze z glowy lozka do samych nog sie doczolgal ale bidulek calutki byl pod koldra.... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: dobrzez ze szybko go odkrylam
a Marcelinka spryciulka...moze cos jej sie snilo ??? :ico_noniewiem:
[ Dodano: 08-12-2011, 10:48 ]
torta Hello Kitty
o super :ico_brawa_01: ja tez sobie nie wyobrazam w domu gromadki dzieci na urodziny ....moja ciotka na 3 urodziny Jerka wynajeli taki jakby plac zabaw z pileczkami i zjezdzalniami i od razu z kuchnia typu chicken nuggets i fryteczki...dzieci zachwycone a i w domu balaganu nie bylo :ico_brawa_01:
[ Dodano: 08-12-2011, 10:56 ]
Wasze dzieci tez tak maja ze sie pchaja tam gdzie sie im nie pozwala??? typu jak najblizej kontaktu,do laptopa,pociagnac kable od PSP,centralnie glowa na plozy od bujanego fotela....itp???
[ Dodano: 08-12-2011, 10:57 ]
ah i zapomnialam najwazniejsze do kwiatkow w doniczkach....
[ Dodano: 08-12-2011, 11:00 ]
dobra dopijam kawke ...i lece pod prysznic a potem ogarnac i odkurzyc chalupke a potem moze na maly spacerek jak sie nie rozpada....a potem ciotka wpadnei zajc sie Szymkiem bo ja na 15 ta do dentysty na kanalowe :ico_olaboga:
oczywiscie dentysty sie nie boje bo pracuje w gabinecie od ponad 6 lat... :ico_haha_01: ale tego zneiczulenia ID nie cierpie bo jestem zdretywiala przynajmniej przez 6 godzin i to najbardziej juz po wyjsciu od dentysty :ico_nienie: