ja Tez witam.....wieje i zmnoooo brrrbrrr
co ja dzis poczne z Rozrabiaka Olką hehehe
[ Dodano: 09-12-2011, 11:28 ]
wisnia-"{serniczka, a gdzie znalazlas ta sukienke dla Oli na gwiazdke?"
Na Allegro kupilam

ojej jak ci fajnie :-DJa dzis postanowiłam zrobić sobie dzień dla siebie, Dzieciaki w szkole , potem maja wyjście do kina, męzo w pracy a ja dzis depilacja, paznokietki i takie tam sprawy, dzień kobietki:)
to poczekamy :-Dale w niedzielę mężu zrobi mi jakąś bardziej "reprezentacyjną" fotkę i wstawię ją :-)
- :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:a ciągle o tym zapominam :ico_noniewiem:
- u nas to samo,masakra :ico_olaboga:wieje i zmnoooo brrrbrrr
- ja tez chce snieguuuuu :ico_placzek:a u nas pada śnieg
- ale wiesz co?To i tak milo z jego strony,ze zachorowal dopiero - jak jestes na urlopie :-Dale jeszcze sobie odbiję :ico_oczko:

hehe...dzieciaki wiedzą co dobre :ico_oczko: spryciara jedna :-D . Dzielne jesteście... :ico_sorki:A na koniec siega do mojej torebki i mowi - mniam daj - bo tam mam dla niej nagrode,w postaci kinder czekolady :-D
ja wiem...chociaż babci nie męczy, tylko mamusie :ico_oczko:tak milo z jego strony,ze zachorowal dopiero - jak jestes na urlopie :-D
- oj ale mausia by siedziala w pracy i serce by jej krwawilo,ze chorego synka musiala zostawic :ico_oczko:ja wiem...chociaż babci nie męczy, tylko mamusie :ico_oczko:
- ojej,ale fajnie - mi sie tez marzy remont - taki generalny :ico_sorki:Powoli widać efekty remontu
- a bedzie coraz gorzej,ale im gorzej,tym blizej spotkania z maluszkiem :ico_brawa_01:Wiecie, co zauważyłam ostatnio..., że szybko się męczę, nawet mówiąc zadyszki czasami dostaję :ico_noniewiem:
kingoza - Zuzka musi cwiczyc caly czas,dopoki rosnie potrzebuje intensywnej rehabilitacji,zeby nie zrobily sie przykurcze i zeby nie stracic tego,co juz osiagnelismy :ico_sorki:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość