by udalo mi sie dostac ta cesarke :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: inaczej sie zes**m ze strachu przed porodem :ico_chory:
będe mocno zaciskac kciuki :ico_sorki:
u mnie z tą cesarką to odległy temat...pewnie każdy z tych lekarzy chciał mnie spławić...i dlatego tak powiedział ze jakby dzidziuś był duży to wtedy sie zastanowimy... :ico_noniewiem: a wyjdzie jak zawsze
lyzka to 5 ml a lyzeczka? 2,5 ?
nie wiem , z tego wszystkiego zapomniałam sie zapytac...dam mu na poczatek 2,5 ml??
Aha, ja przytylam od lipca az 7 kilo :ico_olaboga: ale wtedy bylam rodem NASZA SZKAPA . A od 3 pazdzernika, czyli ostatniej wizyty 3 kg do przodu.
e...u ciebie to i tak pewnie tego nie widac :ico_oczko: . ty to laska nawet w ciązy :-D
iw_rybka, moj mały na pleckach miał dwa razy wiecej niż Zuzia...a na buźce podobnie jak Andrzejek...
...zdjęc nie mam bo Dawid nie pozwolił mi robić ...nawet jak sie przebierał to zamykał oczy aby nie patrzec na swoje pryszcze.. :ico_haha_01: . Mowiłam na niego "moja biedroneczka :-D "
powiem wam ze ostatnio mam spory apetyt...i znow włączyła mi sie chcica na słodycze... :ico_noniewiem: ale to pewnie przez siedzenie w domu...