hej kochane :ico_haha_02:
rybko dziękuje za radę...dzisiaj na pewno dam 5ml...ze wzgledu ze ta dzisiejsza nocka nie rózniła sie niczym od pozostałych :ico_noniewiem: . Pierwsza pobódka tak jak zwykle po 2,5 godzinie...
asiab ja sie na tym nie znam...ale trzymam kciuki za pozytywne leczenie :ico_sorki:
stawiam :ico_tort: za rozpoczecie 25 tc :-D
:ico_brawa_01:
że najbezpieczniej będzie liczyć wszystko wg usg..
ja przy Dawidku liczyłam tak...ale lekarze i tak liczyli z terminu okresu...bo tak u nas dziwnie wychodziło...z terminu @ miałam termin na 29 stycznia a z usg na 14 lutego...duża rozbierzność...byc moze ze miałam mega rozregulowane cykle... :ico_noniewiem: no i skonczyło sie na dwoch wywołaniach...i Dawidek wyszedł 14 lutego :-D z wagą 4500.
ale i tak mysle ze to był duży bład w obliczeniach terminu...dlatego tak to wszystko sie potoczyło...
a...teraz jestem troszke lepszej myśli...bo z terminu @ wychodzi na 8 marca...a z usg wychodzi na 2 marca...wiec moze dzidzia sama zadecyduje kiedy wyjśc :-D
Brodzikowa, :ico_pocieszyciel: co sie znowu dzieje???
miłego dnia :-D
[ Dodano: 10-12-2011, 11:26 ]
kingoza :ico_szoking: :ico_brawa_01: dopiero zauwazyłam Twoj brzusio...no nieźle..rośnie brzuś jak na drożdzach... :ico_brawa_01: