u nas już dużo lepiej. mateunio przespał całą noc :ico_brawa_01: ładnie zjadł :ico_brawa_01:
Teściu znów chory, złapał od żonki. Ma zmieniony głos kaszle i smarka. jak go zapytałam, czy chory (co gołym okiem widać) odpowiedział nie :ico_szoking: jaki to gościu jest, no czy taki wstyd być przeziębionym???? :ico_szoking:
niech mi tylko do dzieci podejdzie to za kudły wywlekę na korytarz :ico_zly: ostatni raz mi dzieci któreś zaraziło!!
Blanka26 eh te choroby oby tam u Ciebie juz sie wszystkie choroby skonczyly :ico_sorki: Zdróweczka :ico_sorki:
dziękuję :-)
a da sie tak zrobic zeby te zabki obok zdjecia byly? jesli tak to prosze napisac krok po kroku jak
nie oddzielaj podpisów enterem tylko spacją
Polka bryka ostro,
spryciulka :-) :ico_brawa_01:
Juz jest na tyle duza, ze kapie ich teraz razem z Gabrielem, wsadzam do wanny i siedze obok,
też na to czekam :-)
Blanka, u nas to samo-jak Gabriel jest przeziebiony to czesto takk kaszle, ze w koncu zaczyna wymiotowac :ico_olaboga: koszmar
no wczoraj mi zwróćił całym słoiczkiem brzoskwiń :(
dziewczyny a aja chcę kupić krzesełko do karmienia. polecicie mi jakieś????
myślałam o tym, ale mam z tej firmy łózeczko turystyczne i jest totalnym badziewiem, nie wiem jak z fotelikiem
podoba mi isę to :)
tylko czy mąż się zgodzi na taką cenę :ico_noniewiem:
[ Dodano: 10-12-2011, 12:11 ]
to pierwsze z przesyłką kosztuje 200 zł
a to drugie 250 zł,
to drugie to baby design, posiada atest IMiD,
[ Dodano: 10-12-2011, 12:21 ]
NowSejana dopiero teraz zauważyłam, ze Twoje dziewczynki miały urodziny w czwartek. Wszystkiego najlepszego dla nich!!!!