Córka mojej cioci tak spała , przekomicznie to wyglądało.Ale widzę że cała banda z nia spałaAle mnie na wspomnienia wzięło....ech...
Trafiłam jeszcze na taka focie, tak uwielbiała spać, z wypiętą pucią

taa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ceny mnie powalily jak weszlam.. takze wyszlo troche wiecej niz oczekiwalam ale w zestawie byl taki twardy futeral wiec super wyglada to wszystko razem :ico_brawa_01: no i oczywiscie juz mu dalam, miedzy innymi dlatego, ze nie mialam gdzie schowac za bardzo, ale glownie bo nie umiem trzymac jezyka za zebami jak mu cos kupie i caly czas gadalam ze cos mam i w koncu juz powiedzial ze nie chce czekac do gwiazdki :p ja musze kupowac prezenty dzien przed okazja bo wiecej niz 1-2 dni nie moge wytrzymac :ico_zly: ucieszyl sie bardzo takze wszystko wyszlo suuuuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Aguś kupiłaś gitarę?
heh, ja też :ico_oczko: i porównuję ją z Piotrusiem :ico_wstydzioch: On szybciej rośnie, Wiki w tych ubrankach, które już pochowałam dawno chodziła aż do 4 m-ca, a tak to podobnie się rozwijają, tylko Piotruś jest pogodniejszyja też czesto wracam do fotek mojej córci
dziękujęinia zdrowka Wam :ico_sorki: :ico_sorki:
to całkiem zrozumiałe :ico_oczko: taki zachodni trend, gdy nikt bliski nie patrzy, po alkoholu w miłej atmosferze ludziom puszczają hamulce, dochodzi do ciekawych "historii" na takich spotkaniach/wyjazdach integracyjnych, dzięki temu współpracownicy się ze sobą bardziej zżywają. I nie chodzi mi tylko o romanse :ico_oczko: Teraz każda firma na to stawiaco to za zryte firmy, ze osob towarzyszacych nie mozna
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość