takim stwierdzeniem to już chyba baba przesadziła,mnie ostatnio znajoma mamy powiedziała że jestem większa niż przy Emilii
Mnie też wkurzają komentarze dot brzuszka, świąt ale staram się wpuszczać i wypuszczać, olewam wszystko :ico_oczko:
mam tak samo teraz jak jestem chora to czuje się jak konkretna staruszka ,wszystko mnie boli ,wszystko strzyka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:Taaak, ostatnie pare dni zwłaszcza wieczorami ja sie czuje tak przecietnie na 70 :ico_oczko:
Ja mam ost straszną ochotę :ico_wstydzioch: Ale czuje że nie mogę i tym bardziej nie powinnam :ico_sorki: Nie licząc teraz tego czasu jak jestem chora bo nawet nie mam siły myśleć o przytulaskach :ico_haha_01:Beatka78 napisał/a:
Gabi a ty mozesz juz teraz miec seksik?
Nie wiem, w srodę mam wizytę i nie omieszkam zapytać :ico_oczko:

Też nie lubie mam taka dziwną psychozę ,właśnie dzwoniłam do szpitala jutro mam dzwonić do Pan genetyk bo chyba już są wyniki :ico_szoking: ale się boję :ico_olaboga:szyszeczka oj ja tez nie lubie jak ktos mi brzuch dotyka nie wiem dlaczego tak sie dzieje :ico_noniewiem: ale wtedy w srodku czuje sie jak wulkan :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość