13 gru 2011, 11:29
Aga ale miałas sen hahha ja też pośmiałam się do monitora
i zdrówka dla Emilii, oj rozkłada te nasze dzieci :ico_zly:
Ika trzymam kciukasy za dzisiejsze wyniki, czekamy na wieści
Gabi super że na ktg wszystko wyszło tak jak trzeba , ja już nie mogę się czwartku doczekać, (chyba pisałam ze wizyte mam w srode ale coś pomyliłam bo zapisałam się na czwartek) :ico_noniewiem:
Gabi czyli mówisz szykujesz się na 20-stego z porodem :ico_oczko: , mi tam już wszystko jedno - i tak wszystko idzie na przekór moim planom więc nie planuje juz nic :-D ,
Olek w przedszkolu ma w czwartek wigilię i jasełka – miał być pasterzem i niestety choróbsko wszystko nam popsuło :ico_placzek:
Aniaj84 dzięki za życzonka , pozdrawiamy i życzymy zdrówka twoim dzieciaczkom
Beatka fajny masz brzuszek, okrąglutki, a wielkością się nie martw w końcu ciąża to ciąża bez brzucha nie przejdzie :ico_oczko: Poza tym zgrabny jest nie aż taki olbrzym jak piszesz :-)
Kurcze babolki jak wy to robicie że spać nie umiecie ??
Ja to bym chętnie rano dłużej sobie pospała ale co z tego jak synalek się wkręci do łóżka i rozgadany na całego, więc po spaniu :ico_olaboga:
Ja margolcia to tak jak ty o 22 już ziewam :ico_haha_01:
Mad pościelka śliczna :ico_brawa_01:
[ Dodano: 13-12-2011, 10:32 ]
A ja dziś z gardziołkiem troche lepiej ale tantum verde i halset jeszcze w użytku , na noc wzięłam apap bo i tempka troche podniesiona była . Dziś już bez gorączki i kości przynajmniej mnie nie bolą :ico_sorki: tak więc koniec leżenia , bierzemy się z Olkiem za pieczenie ciastek, bo wczoraj ta akcja nie doszła do skutku