a co do kuchenki to chyba juz sie jej znudzila szybko ale na poczatku caly dzien przesiedziala
smoczek juz luzik w ogole zapomnialysmy ze byl

- dzieki :ico_sorki:zdrówka życze dla Zuzi i Andrzejka :ico_sorki:
- o rany :ico_olaboga:wtedy nawet nie dam rady niczym go uspokoić...
- jeju,chyba i ja dzis jej nie dam smoczka do spania :ico_sorki:smoczek juz luzik w ogole zapomnialysmy ze byl

i tu masz 100% racji :-) ale to też idzie w drugą stronę.. bo np szwagierki 4letni synek miał 4 dni gorączkę, coraz mocniejszy kaszel i troszkę bolał go brzuszek... byli u lekarza i pediatra stwierdził że to nic takiego i przepisał smectę (biegunki nie miał wcale).. w nocy gorączka ponad 39stopni, ledwo oddychał... na drugi dzień inny pediatra i obustronne zap.oskrzeli:/ ja jestem też zwolennikiem jak najmniejszego udziału antybiotyków ale gdy trzeba to trzeba...W Polsce za czesto przepisuja antybiotyki, ida na wyczucie,

jacie...jaka cud dziewczyna!!!smoczek juz luzik w ogole zapomnialysmy ze byl
nJaka jestem glodna a buuu
- u mnie podobnie :ico_zly: wolalabym snieg :ico_wstydzioch:sciana deszczu i wichura, no i ciemno. szok.
- ja mam pizze od wczoraj i wlasnie sie napchalam :ico_oczko:Jaka jestem glodna

instynkt ci podpowie co masz robic :-D . Taka mądra jestem, a sama jestem przerazona...tylko mam troszkę inne obawy od Twoich...co ja zrobie gdy obaj bedą nadpobudliwi :ico_szoking: wyląduje w Choroszczy :ico_oczko:boję się że nie dam rady z takim maleństwem, że będzie ciągle płakać przez moją niewiedzę i w ogóle :ico_wstydzioch:

- cos Ty,nie swiruj.Ja tez sie balam,nawet paznokci balam sie obciac Andrzejkowi ale minelo kilka dni i ngle bylam ekspertem od niemowlaka - instynktownie wiedzialam,kiedy placze bo glodne,kiedy tulic,kiedy na rece chce - to jakos samo przyszlo :ico_sorki: :ico_sorki:. boję się że nie dam rady z takim maleństwem,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość