13 gru 2011, 18:09
Dziewczyny dzieki, nie bez powodu pielegniara ze mnie bedzie :-D uwilbiam wszystko co ma ze zdrowiem wspolnego :ico_brawa_01: a ze mieszkam w innym kraju to i inna perspektywe mam, czasami lepsza, ale i czasami gorsza. To nie jest tak, ze polscy lekarze sa "be" dla mnie, sa nawet lepszymi specjalistoami od tych tutaj, ale niestety finanse im nie raz nie pozwalaja dobrze leczyc :ico_olaboga:
Sylwia, sicznie wygladsz, i co ty piszesz, ze malo wyjsciowo :ico_puknij: chcialabym tak "niewyjsciowo" wygladac :ico_sorki: Mi ostatnio wysyp pryszczy znow sie zrobil, czuje sie nastolatka :ico_olaboga:
Dzwoneczek, paczki po glukozie, hahaha, no to dalas czadu :-D :-D :-D
Asia, dasz sobie rade, natura wiedziala co czyni robiac z kobiety matki, mamy niesamowity instynkt, a obawy sa zawsze i przy 1, 2 i przy kazdym kolejnym dziecku. Ja to bardziej sie zastanawiam jak ja bede gneblowac Nell i *zuzie jak Maly bedzie chical spac..... :ico_oczko:
Ja mam tez roznego rodzaje klucia, ciagniecia, bole ala kolkowe, wdecia (wtedy mnie ratuje espumisan!), nie mowiac o skurczach.... to wszystko norma, dopoki nic nie boli to wsio ok. A jak boli to lepiej do lekarza sie przejsc.... choc wyczytalam ze bole ala miesiaczkowe sa ok 22 tyg ciazy zupelnie normalne... No i bole kosci, wiazadel tez moga naprawde dac w kosc, co odczuwam kazdego dnia. Lewa noga nie ruszam wiecej niz naprawde musze, bo nie w "zawiasach" boli :-D