umówiłam się na 21.12 do kosmetyczki a co mi tam na święta robię się na bóstwo
Ja w poniedziałek fryzjera zaliczyłam. Mama z małym została bo mój R w pracy.Aha i umówiłam się na środę do fryzjera na pasemka i pocięcie .
u mnie to była na drugi dzień po wyjściu ze szpitala, to trochę dziwne że u Ciebie jeszcze nie było :ico_noniewiem: przecież to na początku samym powinna przyjsć do CiebieDziewczyny z PL była już u Was położna środowiskowa?
Wiem, że przychodzi tylko nie wiem kiedy się jej spodziewać :ico_noniewiem: .
teraz już sie nie musisz jej spodziewać :ico_haha_01:Wiem, że przychodzi tylko nie wiem kiedy się jej spodziewać :ico_noniewiem: .
Alanek tez pozno chodzi spac, wlasnie tez tak miedzy 22-23Eryś to przed 22 nigdy nie zasypia :ico_sorki: .
ładnie rośnie chłopak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wszystko dbrze z bidoerkami, z nereczkami, wazyl 5375 g i mierzy 58 cm,
moja Iza tez tylko na brzuszku śpi :ico_sorki:w nocy tez spi na brzuszku, boje sie, ale co mam zrobic jak placze, wszystko pozabieralam z lozeczka.
dokładnie u mnie była od razu w poniedziałek a w niedzielę wyszłam ze szpitala :ico_sorki:teraz już sie nie musisz jej spodziewać :ico_haha_01:
żeby położna przyszła to trzeba zadzwonić albo pójsc do swojej przychodni tam gdzie sie wybierało położną z deklaracji :ico_haha_01: ona przychodzi zaraz po porodzie,
zdrówka dla Niego a dla Ciebie dużo cierpliwości :ico_oczko:mąż miał w nocy gorązke taką ze az majaczył
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość