ja też mam taka ochote :)) Może zielony irokez?? ( czy jak sie to tam pisze:P ) :Da ja na wtorek...mam ochote na coś szalonego :ico_oczko:
oo to tak jak mój Synuś :P Tylko ze Nasz to za jajka sie trzymał :ico_olaboga: hehe i też długi jest a moj mezus i ja nie bardzo wysocy jestesmy :P podejrzane to :Dja po wizycie spoko, dzidziuś zdrowy, na pewno chłopak, buzi pokzać nie chciał, raz tylko tak troszkę jajkami się chwalił, ale buzię chował, ma długie nogi
- dzieki Mysza :ico_sorki:rybciu głowa do góry będzie dobrze
- ale fajny slodziak :ico_brawa_01:jajkami się chwalił, ale buzię chował, ma długie nogi - po mamusi i długie stopy
- smazone chlebki w jajku :ico_oczko: Moj synek poprosil o nie na sniadanko,wiec jak mozesz,usmaz za mnie :-Dna co tylko macie ochote ;)
- i dla Ciebie rowniez :ico_brawa_01:lece do pracy, miłego dnia Kochane!! :))

sto procent racji! Zdrowka dla Was!!!!Ja wam powiem,najgorzej jak dzieci choruja,czlowiek sam chcetnie by te choroby na siebie wzial,zeby tylko im ulzyc :ico_olaboga:
Racja !!!! Niech beda jake sa ale zdrowe ..bo to samo szczescie zdrowe dziecko miec ...
Cieszmy sie zdrowymi maluchami dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic innego nie jest wazniejsze niz to!!!!!!!! I niech sobie beda najwiekszymi lobuzami na swiecie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość