Witam kochane...ja już na nogach...jesteście cudne...ale ja z wypiciem nie miałam problemu :ico_oczko: (wypiłam 75 gram jednym haustem, ze az pielegniarka powiedziała: "dziewczyno spokojnie bo zaraz sie pożygarz " :ico_wstydzioch: )tylko jadę dowiedziec sie jaki wynik wyszedł...tego sie boje :ico_oczko: bo po 50g wyszo 140,1...wiec dziwny wynik...no zobaczymy...modle sie aby to nie cukrzyca była... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: czy przy cukrzycy tyje sie dużo??? Bo ja od 6 tyg tylko kilogram przytyłam...???? tyle ze mam straszny apetyt na słodkie...znowu :ico_zly:
mama_zuzi1980, piękne sa te ubranka :ico_brawa_01:
kingoza mąz jest też całą tą sytuacją zmęczony...i cały czas marzymy o własnym mieszkanku.....przed slubem mieliśmy mieszkac na stancji...ale wszyscy nam wybijali ten pomysł z głowy...no bo jak to tak...duzy dom, a my po obcych katach...i tak już tu zostaliśmy... :ico_noniewiem:
iw_rybka, jak Andrzejek sie czuje??gorączkuje???
Miłego dnia...ja dziś jade tez po wypłate...wiec wieczorem z męzem jedziemy szukać Mikołaja :ico_oczko:
[ Dodano: 16-12-2011, 07:42 ]
kurcze, serio tak zle z ta glukoza?
tak jak już napisałam to jest najmniejsze zło... :ico_oczko: oczekiwanie na wynik to dla mnie jak wieczność..
asiu wizytę mam na 9-tą :-D
mama_zuzi1980, moj ojciec sie nie wyniesie...no bo gdzie?...ma ponad 70-siat lat...wiec tylko na "drugą" stronę :ico_wstydzioch: