obys miala racje :ico_haha_02:to nie ma znaczenia kiedy leci.

noooooooo...mi jeszcze na dodatek swędzą ...jakbym swierzb jakiś miała :ico_oczko:Czy Was tez tak obrzydza widok wlasnych piersi??? Bosze, nie moge na nie patrzec, wielkie z zylami, ciemne, wielkie brodawki, bolesne, fuuuuj :-/
dziewczyny jak sie nie rozczulałam nad wypiciem...tylko nad wynikiem...ktory za pierwszym razem był podejrzany... :ico_sorki:ł więc ja sie tam nad ta glukozą nie rozczulałam

- moja Zuzia tez ale sie nie dalam,lezala 24 na dobe pod lampami i wywalczylam,ze najpierw karmilam ja piersia,a potem sztuczne mleko i jakos spadla ta zoltaczka i potem jeszcze 9 m-cy ciagnela cycka :-Da zabronili mi ja karmic bo miala duza zoltaczke
- ehhh,biedny malec,mojego pewnie tez czeka teraz pobranie,masakra - juz mezowi mowilam,ze sam z nim pojdzie,bo ja nie dam rady :ico_placzek:bo tak mu łzy leciały :ico_sorki:
- a moje sa jeszcze "normalne",tzn brodawki mi nie ciemnieja wcale,nawet jak juz karmilam ale zyly wylazily :ico_sorki:czyli tzw cycki po przejsciach :-D
- czyli tak jak mialam z Andrzejkiem,bo z Zuzia,to kazali wypic w domu,przyjsc za dwie godziny i z palca glukometrem krew zbadali :ico_zly: i wyszlo,ze zdrowa jestem a cukrzyca byla :ico_zly:tak rybko pobrali mi krew na czczo...potem glukoza 75g...a potem po dwóch godzinach znow pobieranko.
- ja tez do konca zdrowa nie jestem,moge sie do was dopisac :-D co mi tam :ico_oczko:to juz mamy 2 Baby na forum...walniete :-D :-D :-D
- mialam to samo w ciazy z Andrzejkiem i jeszcze w pologu musialam brac i kiepsko w kibelku bywalo :ico_olaboga:i mialam bardzo duze problemy z zalatwieniem sie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Baidu [Spider] i 1 gość