Heja!
Pierniki upieczone :ico_brawa_01: wyszło ich mnóstwo, bo stwierdziłam, że z 0,5 kg mąki będzie za mało i podwoiłam składniki :ico_haha_01:
Ja chyba jeszcze zrobię sernik na zimno, bo wszyscy się nim zawsze zajadają i piernika z powidłami.
Aniu, dzięki za przepis :-) wypróbuję na pewno. Może na zimno w galarecie zrobię :-)
markotka, może przed Świętami wszystko co lepsze wykupili. Ja jeszcze w tym sklepie nie byłam , może po nowym Roku się wybierzemy, bo szykuje się u mężą dobra wypłata, czepie umowy jak szalony :-D :-D Pokaż krzesełko Krzysia.
Patrycja, to weź ze sobą parę tradycyjnych potraw i pokaż teściom co się je na Święta :-) buraki? hehe no, ale skoro teść niewierzący... Czekamy na foteczki.
Emilia, jak cycuszek dzisiaj? Nie przejmuj się wynikiem, będzie dobrze :ico_sorki: niezłe plany na słodkości, daj znać jak wyszły. Mi z tego bloga wszystko dobrze wychodzi.
A Maksio przez te zęby w ogóle nie chce cycusia w dień- efekt tego taki, że mleka coraz mniej :ico_noniewiem: Wczoraj musiałam mu na noc dać MM bo się wyginał przy cycuszku i wypił 180 :ico_szoking: Obudził się o 4.30 pocyckał cycuszka jakieś 2 minutki i zasnął. Obudził się o 7, o 8 dałam cycka nie chciał, ale kaszki 150 zjadł chętnie :ico_noniewiem: Teraz śpi.....
aha
Markotka, daj przepis na te pstrągi :-)
[ Dodano: 21-12-2011, 09:32 ]
Wczoraj musiałam mu na noc dać MM bo się wyginał przy cycuszku i wypił 180
Oczywiście z niekapka :ico_oczko:
[ Dodano: 21-12-2011, 09:59 ]
AHa, mam już od jakiegoś czasu do odebrania zdjęcia od fotografa, ale jakoś tak kasy mi szkoda przed tymi Świętami :ico_wstydzioch: ciągle coś, a jeszcze ekogroszek trzeba kupić. Chyba będą musiały poczekać do Nowego Roku.
[ Dodano: 21-12-2011, 10:05 ]
A u nas pada śnieg :-) Magiczny widok- nie to co w mieście :-)
Aż nastrój świąteczny mi się udzielił :-)